Луната е на празен ход от 13:54ч до 23:48ч. Нищо

...
Луната е на празен ход от 13:54ч до 23:48ч. Нищо
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Провокативен ден. Могат да възникнат нерешени и забравени проблеми

Луната е на луфт от 13:54ч до 23:48ч. Нищо значимо да не се подхваща.

Луната е в символ Козирог до 23:48ч на 13 октомври

Луната прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Като предписание се понижава състраданието и съпричастността у хората. В такива дни всичко е подчинено на възприятието на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Най-идеалното време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Препоръчва се взимане на горещи вани за възстановяване на кръвообращението, навлажняване на кожата с тонизиращи средства. Не премахвайте мазолите, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Да се понижи физическата интензивност. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.
свързани новини4105на 19.09.20214753на 14.08.2021
В 23:48ч Луната минава в символ Водолей.

Лунен календар – 7 лунен ден до 15:33ч на 13 октомври (от 14:38ч на 12 октомври)

През този лунен ден не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Хубаво е да се произнасят молебствия. Цялата природа, целият свят в този момент са доста дружелюбни към всяка казана дума, даже инцидентно изречена. Бъдете деликатни с думите: всичко, което казвате, може да се реализира. Това, което пожелаете на някого или на себе си - всичко ще се сбъдне. Особено рисково е да лъжете на този ден. Но всички положителни пожелания ще се осъществен.

Този ден е за каузи, които бързо могат да бъдат приключени. Ако нещо ще се забави, по-добре не започвайте. Денят носи триумф, когато се съблюдава правдивост. Въпреки това, нараства престъпността.
свързани новини8492на 12.08.2021
Провокативен ден. Може би ще бъдете предизвикани да слушате злословия, да кажете някои неприлични думи. Не бива да се псува. Практиката на мълчанието е доста потребна в този интервал, тъй като ще даде прелестна отмора на вашата нервна система.

Може подкастряне единствено до 15:33ч.

8 лунен ден от 15:33ч на 13 октомври до 16:16ч на 14 октомври

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво.

Дойде време за радикални промени и ново начало. Това е превъзходен миг да признаете предишните си неточности и да се опитате да ги поправите. Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма.
свързани новини4867на 27.06.2021
Ден за промяна, алхимия и преображение. В този ден могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да отреагирвате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина те би трябвало да проявят малко повече интензивност.

Може да се сблъскате с непредвидени обстановки, катастрофи. Опитайте се да се адаптирате към новите условия и да се възползвате от тях.

Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: душата - от предходни грехове, тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Болестите почнали в 8-ми лунен ден могат да бъдат рискови. Често става неточност с диагнозите. Може да се организира недояждане, да се направи изчистване на стомаха и червата.

Не се предлага нито секс, нито подкастряне.

Слънчев календар - 27 безоблачен ден – Днес се отваря небесната врата и Висшите сили приказват с нас посредством знаци. В този безоблачен ден се намираме под контрола на Небето. Цялото внимание на всички Небесни сили е ориентирано към нас и нашите мисли, дейности. Нужно е да се съблюдават разпоредбите за вярно другарство сред хората. Молете се за околните си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР