Луната е на празен ход от 02:25ч до 13:05ч.Нищо важно

...
Луната е на празен ход от 02:25ч до 13:05ч.Нищо важно
Коментари Харесай

АСТРОЛОГ: Идеален ден за изява на нежни чувства, за първа среща

Луната е на луфт от 02:25ч до 13:05ч.

Нищо значимо да не се подхваща и купува. Луната без курс постоянно слага хората и обстановките в задънена улица, тъй че по това време е нежелателно да стартирате нови неща. Това оповестява в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Луната е в символ Риби до 13:05ч на 18 октомври

Хората са по-склонни да търсят грижи, внимание, схващане и състрадание. Засилва се мечтателността, състраданието, чувствителността, интуицията. Усещането за действителност отслабва, по тази причина е по-добре да не се подхващат значими неща, само че този интервал е удобен за изясняване на обстоятелствата. Не бива да се дава воля на негативните страсти, защото това освен няма да помогне, а в противен случай, за дълго може да ви изкара от релсите.
свързани новини4558на 17.10.20212917на 16.10.2021
Старайте се да поддържате връзка единствено с хора, които са ви приятни. Лесно може да се изпадне под непознато въздействие.

Уязвими са ходилата на краката. Добре е да се носят комфортни и меки обувки и да се върви по-малко.

В 13:05ч Луната минава в символ Овен.

Луната в знака на Овен и носи физическа мощ, сила и храброст. Животът става доста по-динамичен и по-бърз. Просто би трябвало да внимавате с решенията си, тъй като съществува риск да бъдете прибързани и нетърпеливи. Уязвима е главата и всичко по нея.

Лунен календар - 12 лунен ден до 18:06ч на 18 октомври (от 17:44ч на 17 октомври)

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва галактическата сила на любовта. Този ден подготвя към правене на положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си.
свързани новини6832на 04.09.2021
Ден, в който са противопоказни негативните страсти и не би трябвало да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от ориста. Може да останете в това положение за дълго. Приемете почтено и умерено своята орис и че всичко, което се случва е единствено за по-добро. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не би трябвало да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на индивида и мъчно да се не помни. Проявете най-много нежни и топли усеща, намерете позитивните моменти в него!

Не е добре да се стартира и подхваща нищо, защото напъните ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият непринудено и непредсказуемо. Не правете непоискано положително, другояче ще поемете част от кармата на другия човек.
свързани новини5633на 05.09.2021
Ако заболеете през този ден, значи, че погрешно сте употребявали мъдростта. Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, само че по тази причина пък може да си извършите лек масаж.

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

В този ден молитвите ни биват чути от Вселената, само че те би трябвало да идват от сърцето и да са откровени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви поддържат във вашите каузи, да ви оказват помощ да превърнете фантазиите си в действителност. Не забравяйте да се помолите и за околните си.

Идеален ден за изява на нежни усеща, за първа среща. В 12 лунен ден може да срещнете своята дълго чакана половинка, идеалната за вас обич. Идеален за подписване на брак.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

13 лунен ден от 18:06ч на 18 октомври до 18:26ч на 19 октомври

Слънчев календар - 2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Разграничавайте положителното от злото. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР