Луксозният комплекс ще включва голям хотел, игрални зали, SPA център,

...
Луксозният комплекс ще включва голям хотел, игрални зали, SPA център,
Коментари Харесай

300 Милиона Се Вливат В България! Вижте Обаче Кой Ще Намаже!

Луксозният комплекс ще включва огромен хотел, игрални зали, SPA център, басейн, два ресторанта, търговски площи, оповестява община Свиленград на уеб страницата си.

Българският представител на американския фонд е компанията " БиСи Индъстрис ", която тази седмица е получила позволение за градеж от общината и е почнала строителство.

Комплексът е с разгъната застроена повърхност от 61 000 кв. м. Хотелът ще бъде вторият по величина в България с 624 стаи и леглова база от 1248 места. Ще се състои от два 9-етажни корпуса, високи по 28 метра. Игралните зали ще са три - главната ще е с повърхност 4 000 кв. м, а по-малките ВИП зали ще са с обща повърхност 1 000 кв. м. Комплексът включва два ресторанта - огромен със 724 места, и по-малък грил ресторант със 120 места. Търговският център ще е ситуиран на повърхност от 833 кв. м. Паркингът е от 500 паркоместа, в това число за рейсове, електрически автомобили и колела. Комплексът ще разполага с метан станция, бензиностанция и станция за зареждане на електрически автомобили. Планираните работни места са най-малко 780 броя.

Свиленград е определен от американските вложители след обширно икономическо изследване от самостоятелна британска консултантска компания, заяви основният проектант на общината Анастас Карчев.

Отчетени са положителната инфраструктура, настоящите общи устройствени проекти на града и общината и близостта с Истанбул, добави той.

Според Карчев, вложителят е един от най-големите оператори в хазартния бизнес зад океана. Планирано е на идващ стадий обектът да бъде уголемен с още 110 декара.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР