Луксозните и спортни SUV-автомобили E-PACE, F-PACE и I-PACE съчетават в

...
Луксозните и спортни SUV-автомобили E-PACE, F-PACE и I-PACE съчетават в
Коментари Харесай

Не всеки иска да бъде като всички

Луксозните и спортни SUV-автомобили E-PACE, F-PACE и I-PACE съчетават в себе си всички отличителни характерности на Jaguar – хубав дизайн, ултра точно ръководство, непостижим премиум интериор и свръхмодерни технологии от бъдещето. Родени да бъдат разнообразни, тези коли са съвършеният избор за всички, които търсят водещ в класа си разкош, „ котешка “ прелест, пъргавост и наслаждение от шофирането, което ще оправдае и най-смелите упования.

В гамата на английската марка Jaguar относително неотдавна има модели с висока проходимост, само че единствено за последните 3 години те са най-търсените и желани освен у нас, а и в международен мащаб. Новите I-PACE, E-PACE и F-PACE се оферират със задвижване на четирите колела, имат отличен пътен луфт до 213 мм и са в положение да преодоляват всевъзможни водни трудности с дълбочина до 50 см. Технологията Adaptive Surface Response трансформира настройките на стабилизиращата система и в трите автомобила според от вида на пътната настилка. Интелигентната технология е извънредно потребна при стръмно втурване или нанагорнище, като Ви разрешава да преодолявате с лекост даже комплицирани каменисти, пясъчни сектори, както и такива, насителни с дълбоки коловози от тиня.

Когато се върнете назад на пътя, Вашият Jaguar E-PACE, F-PACE или I-PACE ще бъде по-бърз и чевръст автомобил от всеки различен. E-PACE и F-PACE се оферират с богата гама дизелови и бензинови елементи. Силно впечатляващ е 5.0 литровият бензинов мотор V8 с мощ от 550 к.с. и 680 NM въртящ миг. С него F-PACE форсира от 0 до 100 км/ч за спиращите дъха 4,3 секунди, като може да развие без проблем скорост от над 280 к/ч. От своя страна I-PACE е първият напълно електрически SUV автомобил на Jaguar, който не инцидентно завоюва повече от 70 влиятелни интернационалните награди, измежду които Световен и Европейски автомобил на годината. Със своята свръхмодерна литиево-йонна батерия с потенциал 90 кВ/ч новият Jaguar I-PACE може да измине до 470 км единствено с едно зареждане на батерията, а същата тази батерия може да бъде заредена от 0 до 80% за тъкмо 40 минути.

А какво да кажем за интериора на SUV гамата на Jaguar? Разкош... Автомобилите от PACE семейството ще Ви потопят в необхватен разкош. Вниманието към всеки подробност в купето е легендарен. Пътниците са обхванати от премиум материали, гарантиращи, че всяка точка на досег акцентира чувството за качество. Меката обшивка на вратите с хладни на досег дръжки от сатиниран хром, красиво направената кожена обшивка на арматурното табло и тапицерията на седалките с двоен тегел ще засилят чувството Ви за разкош и шир.

С изключителното си спортно наличие и динамично ръководство всички Jaguar коли вкарват нови стандарти за наслаждение от шофирането. Мощният им външен тип ги откроява от останалите на пътя. Защото не всеки желае да бъде като всички. Защото някои са по-бързи, по-успели, по-умни и по-мъдри. И точно те дефинират разпоредбите на играта.
Елате и тествайте новите модели на Jaguar. Открийте другия автомобил. Този, който ще Ви открои от масата. Готови ли сте да извършите идната крачка?

Защото не всеки желае да бъде като всички!

Запазете тест драйв: https://forms.carsinventory.com/bg/test-drive-the-pace?_ga=2.189072939.1264488372.1572951759-964019462.1552050109

Вземете оферта: https://www.jaguar.bg/retailer-locator
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР