ЛУКОЙЛ-България“ представи на клиентите си първия обновен обект според новата

...
ЛУКОЙЛ-България“ представи на клиентите си първия обновен обект според новата
Коментари Харесай

Разнообразие от вкусове и аромати в обновените бензиностанции ЛУКОЙЛ

„ ЛУКОЙЛ-България “ показа на клиентите си първия освежен обект съгласно новата Food-to-Go идея на веригата. На 1 декември отвори порти обновената бензиностанция ЛУКОЙЛ Б-51 - Студена на автомагистрала Струма.

Посетителите пробваха и оцениха новите оферти в специфичното разширено меню от ястия и десерти, въодушевено от средиземноморската и европейска кухня и създадено от екипа на известните заведения за хранене Raffy Bar & Gelatо. Свободните дегустации на новите оферти в менюто ще продължат по график до 7 декември.

Според новата идея, бензиностанциите на ЛУКОЙЛ се трансформират в удобни и уютни комплекси с разнообразно меню и акцент върху качественото кафе. Основните услуги по зареждане с висококачествени горива са интегрирани в общо потребителско прекарване, съчетаващо потребното с приятното, с чувство за топло кафене, в което посетителите почиват пълноценно и се радват на вкусна храна и ароматни кафе-напитки.

Сърцевината на новия метод е в детайлите: уютно вътрешно пространство; богато меню за всяко време на денонощието, със особено създаден за веригата подбор, включващ пици, енчиладас, пресни салати, сандвичи, печива и десерти за всеки усет и възраст; съвременно съоръжение за подготвяне на вкусно кафе и храна; ъгъл за кафе на самообслужване; директен взор върху процеса на подготвяне на храната.

Всичко това оказва помощ за основаване на неповторимо потребителско прекарване, подсилено от усетите и ароматите, които внасят основните сътрудници на веригата – « Raffy Bar & Gelato» и «Nestlé». До края на идната година 35 от бензиностанциите ЛУКОЙЛ ще бъдат осъвременени съгласно новата идея. Компанията работи и върху разширението на обсега услуги, които да спестят на клиента време и да го освободят от рутинни задължения – каси на самообслужване, терминали за възнаграждение на услуги, постомати и автомивки последователно ще заемат мястото си в обновените обекти.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР