Лукас Подолски вкара два гола, с които донесе много важна

...
Лукас Подолски вкара два гола, с които донесе много важна
Коментари Харесай

Подолски отново напомни за класата си

Лукас Подолски вкара два гола, с които донесе доста значима победа на Гурник (Забже) в борбата за оцеляване в полската Екстракласа. Бившият немски национал беше в основата на триумфа с 3:2 против Висла (Плоцк) и към този момент има 5 попадения от началото на сезона.

За Гурник игра и предишният през ЦСКА - София бранител Борис Секулич. Началото на мача не беше по никакъв начин оптимистично за домакините. В 17-ата минута Матеуш Швох даде преднина на Висла, а в края на първата част Давид Коцила вкара второ попадение за отбора от Плоцк, който можеше да се изкачи до шестото място в класирането.

Обратът започва в 57-ата минута с гол на Дамян Расак. В 61-ата Подолски изравни с бомбен шут от директен свободен удар, а в 87-ата някогашният ас на Байерн (Мюнхен) засече с глава центриране от левия фланг на Ерик Янза и обезпечи успеха на Гурник. По този метод отборът от Забже се измъкна от зоната на изпадащите и към този момент е на 14-о място в подреждането. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР