Лука Модрич ще бъде на линия за Реал Мадрид на

...
Лука Модрич ще бъде на линия за Реал Мадрид на
Коментари Харесай

Карло Анчелоти: Искаме отново да достигнем до финала в Шампионската лига

Лука Модрич ще бъде на линия за Реал Мадрид на старта на груповата фаза на Шампионската лига против немския Унион Берлин в сряда вечер, заяви старши треньорът на испанския гранд Карло Анчелоти.

Италианският експерт съобщи, че се намира в " доста положителни " персонални връзки с носителя на " Златната топка " за 2018-а година.

" Лука е добре и си приказваме, както с всички останали футболисти. Личните ни връзки са доста положителни. Взаимно е. В професионален проект от време на време може да се случи да не се представяте както преди. Чисто човешките връзки постоянно ще бъдат най-важни. Очаквам Лука да играе на следващия ден ", съобщи Анчелоти, представен от вестник Марка.

Най-успешният ментор в историята на Шампионската лига уточни и кой за него ще бъде любимецът в шампионата през този сезон и си сложи за цел с Реал Мадрид да доближи до финала.

" Сега задачата пред нас е да преминем през групите и по-късно вероятно да играем на четвъртфиналите. Искаме още веднъж да достигнем и до финала. Знам, че Манчестър Сити отново е любимец в шампионата. Нормално е в заключителните етапи от Шампионската лига да стават изненади. Никога не съм считал, че ние имаме най-големи шансове да спечелим лигата, несъмнено и Сити не са си го представяли по този начин през предишния сезон ", сподели още Карло Анчелоти.

64-годишният италианец има на сметката си общо четири триумфа като ментор в най-престижния европейски клубен шампионат, като за последно го стори през сезон 2021/22 точно отпред на " лос бланкос ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР