Лука Гуаданино си е поставил високи целиРимейкът на хорър класиката

...
Лука Гуаданино си е поставил високи целиРимейкът на хорър класиката
Коментари Харесай

Съспенс и страх на скорост със „Suspiria“

Лука Гуаданино си е сложил високи цели

Римейкът на хорър класиката на майстора на страха Дарио Ардженто “Suspiria ” ще има своята международна премиера на фестивала във Венеция, който стартира в края на август и продължава доникъде на септември. По този мотив от Amazon Studios включиха на скорост и ускориха маркетинговата акция с нови тийзъри и рекламни изображения. Това безспорно е един от най-очакваните филми на годината. Режисьорът Лука Гуаданино си е сложил високи цели.

Ето го и сюжета: “През 1977 година младата американка Сузи Баниън отпътува за влиятелното танцово учебно заведение Markos Tanz Company  в Берлин. Тя идва тъкмо когато една от членовете на трупата – Патриша, е изчезнала при мистериозни условия. Докато Сузи реализира необикновен напредък под управлението на революционния артистичен шеф на трупата мадам Бланк, тя се сприятелява с друга танцьорка, Сара, която споделя съмненията си, че възпитателките и самата натрупа крият мрачна и ужасна загадка. ”
 Постер на „ Suspiria ” Постер на „ Suspiria ”
“Suspiria ” е режисиран от Лука Гуаданино ( ”I Am Love ”, “Голямото плисване ”, “Призови ме с твоето име ”), а сюжетът е дело на Дейвид Кажганич ( ”Ужас ”). В основните функции са Дакота Джонсън, Тилда Суинтън, Клои Грейс Морец, Миа Гот, Джесика Харпър, Анджела Уинклър и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР