Луиза Григорова се включи в хора на защитниците на Юлиян

...
Луиза Григорова се включи в хора на защитниците на Юлиян
Коментари Харесай

Луиза стресна с вида си, появи се насинена и измъчена

Луиза Григорова се включи в хора на бранителите на Юлиян Вергов, упрекнат в принуждение от актрисата Диана Димитрова. Красавицата обаче се появи в неразпознаваем тип - насинена и измъчена, и безусловно уплаши феновете си.  

Ето какво написа на профила си във фейсбук актрисата:

Направихме филм за домашното принуждение. Имахме не една и две срещи с публиката. Не можете да си визиите какво видях в очите на някои хора след кино лентата. Ще ви кажа - ужасът от изпитаното. Този филм за нас е значим, с цел да се повдигне въпросът, с цел да се приказва, с цел да бъдат избавени повече жертви на принуждение.

Лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ! И случаи, като този, на който всички трябваше да станем свидетели(защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на същинските жертви, омаловажават казуса, изкарват потърпевшите като “проявяващи каприз ”. Съответно изказаните неистини по тематика на Юли Вергов, който аз абсолютно поддържам и обичам, вредят освен на него и цялото му семейство, само че и на обществото ни.

Тези фотоси тук ви демонстрирам, с цел да видите кооооолко доста и реален грим има в киното, а за жалост очевидно също толкоз фалш.
Благодаря за вниманието!, написа Луиза.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР