Луиза Григорова се е захванала с тежка задача да бъде

...
Луиза Григорова се е захванала с тежка задача да бъде
Коментари Харесай

Луиза Григорова репетира за майчинството със сина на съпруга си

Луиза Григорова се е захванала с тежка задача да бъде идеална мащеха. Макар в приказките тази роля да не се радва на особена респект, звездата от сериала „ Откраднат живот ” желае да покаже, че това е допустимо. За задачата актрисата запълва часовете си сред подготовки и представления в театъра като бавачка. С това се пробва да облекчи брачна половинка си – режисьора Мартин Макариев, когато той е ангажиран да гледа поотрасналия си наследник, научи HotArena.

„ Обичам децата. Винаги е радостно, когато съм с брат си, сестра си или сина си ” , преди време показа актрисата с приятелите си. Изказването й много изненада, предвид на признанието, че синът на мъжа й, към този момент се приема и за нейно дете. Това надали ще зарадва изключително доста биологичната му майка Кремена, която преди години се раздели с режисьора след серия от негови случки с дами от арт средите. След развода им синът на двойката останал под непрекъснатата настойчивост на майка си, а с татко си се виждал по правилник – наложително прекарвали два уикенда в месеца и ми повече предпочитание можели да излизат на пица, кино или в парка, с експлицитното позволение на другия родител.

„ Мартин постоянно е бил добър татко, въпреки и Кремена да не може да го похвали като лоялен и правилен сътрудник в живота. На нея й изневеряваше, само че с детето постоянно е бил правилен. На сина им в никакъв случай не му е липсвало нищо. След развода им Марто се опита да стане даже още по-стриктен в грижите за дребния, с цел да не му сътвори комплекси, че е нежелано дете и за това подценен ”, изясняват осведомени със фамилните каузи на режисьора.  В любовта си към Макариев Луиза решила да подкрепи построяването на тази връзка сред татко и наследник още повече, като поела задачата да се сближи с момчето. Така дребният нямало да изпитва такова стеснение от компанията й и да одобри нейната роля в живота й. Самата Луиза имала опит с сходни прекарвания, тъй като и тя е дете на разведени родители. За шанс втория й татко Евгени съумял да я накара да го приема като роден баща и да го търси в сложни моменти. Двамата с времето построили мощна връзка, която и през днешния ден е жива.

Освен всичко това Григорова има опит и с развъждането на по-малки деца, тъй като самата тя е кака на брат и сестра от вторите бракове на родителите си. Със сестра си Кристина от връзката на майка си живели дружно до преди няколко години, когато се отделила като независим младеж. С брат й Никола, роден от втория брак на татко й Красимир, се виждали по-рядко, само че около него знаела за всичко, което вълнува момчетата във възрастта към пубертета и прогимназията. Така точно и спечелила благосклонностите на своя доведен наследник.

„ Имам много опит с децата. Ако не бях актриса по специалност, можеше да стана учителка. Малките ме слушат доста ”, хвали се Григорова.  Нейните напъни да е бавачка обаче наподобяват напълно друго в очите на околните й. Макар да отхвърля да желае скоро да става майка, в профил наподобява, че тя репетира тъкмо за този миг в живота си. В момента с мъжа й имали прекалено много задания, преди да посмеят да се снабдят с правоприемник, само че след някоя и друга година всичко научено щяло да е от изгода. Голям шанс щяло да е и това, че брат й и сестра й ще са задоволително огромни, че да може да й оказват помощ, в случай че някой ден се наложи да се възползва от услугите на бавачка. Синът на мъжа й също към този момент бил независим и не се нуждаел от чак такива грижи, тъй че в цялостната с деца къща щяло да има огромно забавление и доста малко задължения, написа " Таблоид ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР