Луиз Реднап не изключва възможността да се омъжи за втори

...
Луиз Реднап не изключва възможността да се омъжи за втори
Коментари Харесай

Луиз Реднап е „лудо влюбена“ и не изключва брак с ново гадже

Луиз Реднап не изключва опцията да се омъжи за повторно, до момента в който връзката й с предприемача Дрю Майкъл продължава да става все по-силна.

Романсът на 49-годишната някогашна певица на Eternal с гаджето Дрю, на 40, продължава да се разгаря, даже на фона на заснежен климат, когато влюбената двойка се любува на сантиментално ски пътешестване дружно. Луиз показа фотоси от времето си на път с Дрю в Instagram, откакто се отърси от правилото си да пази в загадка всевъзможни романи със брачна половинка си Джейми Реднап.

Докато двамата наподобяват уютно край огъня, преди да се насочат към пистите, Луиз разгласява фотоси на двамата в Instagram и ги озаглави с: „ Цялото съоръжение и никаква концепция “. Докато Луиз преди този момент изключваше да се омъжи още веднъж, източник, непосредствен до певицата, сподели, че в този момент тя е по-отворена към концепцията и не изключва женитба с Дрю.

Луиз се раздели с някогашния си брачен партньор, някогашния футболист Джейми Реднап, през 2017 година след близо 20 години брак и от този момент той се ожени още веднъж за мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР