Луис Уолш със сигурност забавлява зрителите на Celebrity Big Brother

...
Луис Уолш със сигурност забавлява зрителите на Celebrity Big Brother
Коментари Харесай

Луис Уолш нарече Ронан Кийтинг „желан на Джордж Майкъл, който трябваше да бъде спрян“

Луис Уолш сигурно забавлява феновете на Celebrity Big Brother не на последно място, тъй като не се опасява да каже това, което мисли. Тази седмица феновете гледаха по какъв начин съквартирантите бяха почерпени с VIP поп празненство, само че когато шлагерът на Ронан Кийтинг Life Is A Rollercoaster избухна, 71-годишният Луис разкри, че не мисли доста за някогашния си член на момчешка група.

В началото на 90-те Луис Уолш пусна реклама във вестник, търсейки да набере членове, с цел да сътвори ирландска версия на Take That. От 300 кандидатури единствено пет момчета се класираха: Ронан Кийтинг, в този момент на 47, Майки Греъм, 51, Кийт Дъфи, 49 и Шейн Линч, 47. Групата включваше и починалия артист Стивън Гейтли, който умря през 2009 година на 33-годишна възраст Те имаха голям триумф и се изстреляха към международна популярност с шест номер едно сингъла и четири номер едно албума.

След като членовете на групата се разделиха през 1999 година, Ронан продължи да се радва на триумф като солов реализатор - с Луис продължава да работи с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР