Лудогорец започна подготовката си за битките с Милан от 1/16-финалите

...
Лудогорец започна подготовката си за битките с Милан от 1/16-финалите
Коментари Харесай

Лудогорец разби петия в Румъния

Лудогорец стартира подготовката си за борбите с Милан от 1/16-финалите на Лига Европа с триумф 2:0 над Ботошани. Срещата с 5-ия в Румъния се игра в Белек и бе първа контрола за „ орлите “ за 2018 година, оповестява " Канал 3 ".

Треньорът Димитър Димитров заложи като титуляр на най-талантливия футболист в школата – Светослав Ковачев. Той бе пуснат като дясно крило. Иначе усещане направи и фактът, че от първата минута стартира бразилският централен защитник Рафаел Форстър. Лудогорец стартира доста мощно срещата и още в 5-ата минута " орлите " поведоха в резултата. Ковачев се измъкна от отбраната, стреля от близко, вратарят на румънците Кобря мазета, само че право в краката на Кешеру, който не сбърка – 1:0 за първенците. След това пък българите сбъркаха при изнасянето на топката и Читошка можеше да изравни, само че Ренан мазета. Последваха нови мощни минути за първенците. С пропуски обаче се регистрираха Кешеру и Вандерсон. Бразилецът пък осуети отлична офанзива в средата на първата част. В 41-ата минута Марселиньо можеше да означи, само че мощният му изстрел с десния крайник срещна гредата. В края на първата част Бурча надскочи всички в наказателното поле на Лудогорец и би с глава, само че неопределено. 

През втората част Димитър Димитров заложи на напълно нови 11 футболисти. Впечатление направи това, че за пръв път за мъжкия отбор на „ орлите “, въпреки и в всекидневен мач, присъединяване записа юношата Доминик Янков.

Ботошани можеше да изравни в 69-ата минута. Тогава след положително центриране отдясно, с глава би резервата Родригес, само че топката мина на сантиметри от горната греда. Малко по-късно пък Роман стреля от фаул, ударът му закупи странна траектория и по знамение кълбото не се озова в мрежата на Хорхе Броун. След това той още веднъж опитва своя шанс, само че този път аржентинския пазач на първенците улови. В 76-ата минута Кампаняро направи голям пропуск. След заучено осъществяване на корнер, Лукоки центрира към Моци на първа греда, той продължи с глава към останалия изцяло непокрит Кампаняро. От към метър обаче бразилецът би над вратата. В края на срещата втори жълт картон получи Лукас Саша. Двата щаба обаче се бяха разбрали при червен картон, в игра да влезе различен футболист и по този начин на терена още веднъж се появи Александър Василев. В 90-ата минута Натанаел оформи крайния резултат. Той нахлу отляво, настройки топката на десния си крайник и с доста хубав шут направи 2:0.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР