Лудогорец загуби драматично с 4:5 след изпълнение на дузпи срещу

...
Лудогорец загуби драматично с 4:5 след изпълнение на дузпи срещу
Коментари Харесай

Юношите на Лудогорец загубиха с дузпи финала срещу Цървена звезда

Лудогорец загуби трагично с 4:5 след осъществяване на дузпи против Цървена звезда във финала на интернационалния шампионат по футбол VIVACOM CUP 2023 за юноши U15.

В постоянното време дуелът сред двата тима приключи наедно 1:1.

Още в шестата минута вратарят Алекс Панайотов избави подла топка, която летеше под напречната греда. В 17-ата минута Лудогорец откри резултата посредством Ястиян Георгиев, само че осем минути по-късно футболист в зелено си означи автогол и сърбите изравниха.

В 29-ата минута Николай Попов беше изведен очи в очи със стража на Цървена звезда, само че той избави удара му.

След почивката Джем Андонов нахлу отдясно в 40-та минута и стреля, само че топката беше избита от вратаря. При добавката на Андонов защитник мазета от голлинията. 

В 44-ата минута Алекс Панайотов се намеси след шут от границата на наказателното поле, а в 64-та минута избави и дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле.

В 70-ата и последна минута от постоянното време Николай Попов проби и остана самичък против вратаря, само че ударът му беше блокиран.

Динамо Киев надделя Гетика с 12:0 и се подреди на трета позиция в крайното класиране, до момента в който Академия Грозданоски победи Академия Удинезе с 4:1 и зае петата позиция в шампионата.

В церемонията по награждаването присъединяване взеха старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев, изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев, както и шефът на школата на " зелените " Радослав Комитов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР