Лудогорец U14 срази с 4:1 Септември (София) в мача реванш

...
Лудогорец U14 срази с 4:1 Септември (София) в мача реванш
Коментари Харесай

Лудогорец U14 срази с 4:1 Септември Сф в реванша за Купата на БФС

Лудогорец U14 съкруши с 4:1 Септември (София) в мача реванш от четвъртфиналите за Купата на БФС.

Двубоят се игра на един от терените в комплекса „ Гнездо на орли “. В столицата „ орлите “ отстъпиха с 0:1.

Момчетата на Милен Маринов заличиха преднината на противника от първия мач още в 1-та минута. Калоян Георгиев означи след безредие пред вратата на Септември. Преди попадението вратарят на гостите мазета удар на състезател в зелено, а секунди по-късно и защитник трябваше да чисти от голлинията. В 32-та минута Виктор Иванов вкара за 2:0, след центриране от фланга. При този резултат пристигна почивката.

След подновяването на играта до класиката се стигна в 46-та минута. Джем Андонов осъществя, откакто се освободи елегатно от директния си надзирател. Асистенцията бе на Александър Николаев. Крайното 4:0 оформи още веднъж Джем Андонов. Той нахлу на скорост, финтира защитник и изстреля същински снаряд от към 30 метра, който попадна в сглобката сред двете греди.

Доволни сме, че за повторно съумяваме да отстраняваме противник, след загуба в първия дуел. Това приказва за темперамент. Днес, като се изключи един интервал от 10 – 15 минути след първия ни гол, доминирахме изрично на терена и заслужихме класирането си на полуфиналите на шампионата, разяснява старши треньорът Милен Маринов след последния съдийски сигнал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР