Лудогорец ще се изправи срещу Слован Братислава (Словакия) в първия

...
Лудогорец ще се изправи срещу Слован Братислава (Словакия) в първия
Коментари Харесай

Лудогорец почва със Слован в Шампионската лига

Лудогорец ще се изправи против Слован Братислава (Словакия) в първия кръг на Младежката Шампионска лига U19. Това отреди тегленият през днешния ден чоп в Нион. Мачовете са на 2 и 23 октомври. Лудогорец е хазаин в първата среща.

Ако българският отбор отстрани Слован Братислава, във втория кръг ще срещне спечелилия от двойката Йънг Бойс (Швейцария) - Рейнджърс (Шотландия). Мачовете от втория кръг са планувани за 6 и 27 ноември.

Юношите старша възраст на Лудогорец (набор 2001) получиха право да играят в Младежката Шампионска лига, откакто завоюваха Купата на БФС през предишния сезон. На финала те победиха Черно море след дузпи.

Лудогорец е в така наречен " Шампионски поток ". В него вземат участие 32 тима в два елиминационни кръга. След това траялите осем отбора от тази част на схемата се смесват със съставите от потока на групите на Шампионската лига. В него играят 32 отбора в 8 групи – по сходство на схемата при мъжете. Този сезон в конкуренцията играят футболисти, родени след 1 януари 2001 г. 

Шампион в Младежката лига през сезон 2018/2019 стана тимът на Порто, който победи на финала Челси с 3:1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР