Лудогорец съобщи чрез официалния си сайт, че клубът и полицията

...
Лудогорец съобщи чрез официалния си сайт, че клубът и полицията
Коментари Харесай

Лудогорец и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред за мача с ЦСКА-София

Лудогорец заяви посредством формалния си уебсайт, че клубът и полицията в Разград ще вземат съществени ограничения за запазване на публичния ред преди, по време и след мача с ЦСКА-София от 32-ия кръг на Първа Лига, който е в събота (20 май) от 20,15 ч. на " Хювефарма сцена ".

Фенове с продукти на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с последователи на домакините. За последователите на ЦСКА-София е очакван бранш " Гости ".

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво положение и такива, използвали наркотични субстанции. Внасянето на остри и рискови за здравето предмети, както и потреблението на пиротехнически средства е безусловно неразрешено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със предпазен газ, също е неразрешен. Феновете подлежат на щателни инспекции в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес и на следващия ден билети ще се продават на касата на улица " Васил Левски " от 10,00 ч. до 18,00 ч., а в събота от 10,00 ч. до началото на дуела. В деня на мача в 12,00 ч. отваря касата на бранш " Гости ", където ще се продават билети за последователите на ЦСКА-София. Поради огромния интерес ПФК Лудогорец вкарва предел при покупката на билети - до 3 броя. Онлайн билети за мача Лудогорец - ЦСКА-София и въз основата " Гнездо на орли " няма да се продават.

Закупените от тестовата онлайн версия в състемата на Eventim към 100 билета за бранш " Г " са годни. Задължително изискване е тези входни талони да бъдат разпечатани на книжен притежател.

За да се подсигурява сигурност на напредване, в деня на мача краткотрайно ще бъде лимитирано придвижването на коли в спортната зона. От 17,30 ч. по улиците " Ветеринарна ", " Мраморно море " и Северен бул. ще бъдат построени пропускателни постове.

ПФК Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com

Клубът на помня, че " Хювефарма Арена " разполага със система за видеонаблюдение, като нарушителите на реда ще бъдат разпознати и излъчени на полицията.

За мача с ЦСКА-София " Хювефарма Арена " отваря порти в 18,15 ч. От Лудогорец приканват почитателите по опция да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се избегнат скупчвания по входовете директно преди началото на дуела.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР