Лудогорец“ пуска в продажба абонаментните карти за новия сезон 2019-2020

...
Лудогорец“ пуска в продажба абонаментните карти за новия сезон 2019-2020
Коментари Харесай

Лудогорец“ пуска клубни карти на лизинг

„ Лудогорец “ пуска в продажба абонаментните карти за новия сезон 2019-2020 година, оповестяват от пресцентъра на зеления тим. Картите ще важат за всеки домашен мач на орлите от Първа и Втора професионална  лига, шампионата за купата на България и ще дават преимущество на притежателите си да си закупят първи билети за мачовете на „ Лудогорец “ от  европейските клубни шампионати.

Цените на абонаментните карти за новия сезон стартират от 299 лв. и тези, които платят тази сума ще получат места на първите 15 реда в бранш „ В “ блокове 3 и 4. Местата в бранш „ В “  блокове 1,21 5 и 6 ще се продават по 189 лв., а пропуските за естрада „ Моци “ ще костват 152 лв..

Тази година клубът на Кирил Домусчиев вкарва и яки бонуси за притежателите на клубни карти.  Всеки, който има целогодишен абонамент за стадион „ Лудогорец–Арена “, ще може да гледа безплатно  домакинския мач на орлите с унгарския „ Ференцварош “.

Абонаментните карти ще могат да се закупуват и на лизинг. Тези, които платят картите си в брой обаче, ще имат привилегията да получат поименно място на стадиона и 20 % отстъпка при извършване на покупки на почитател продукти за целия сезон от новата екипировка онлайн и 15 % при покупка от базата „ Гнездо на орли “.

ПФК „ Лудогорец “ оповестява, че цените на билетите за новия сезон остават непроменени. Ще се продават и фамилни входни талони. До 30 юни ще се пазят и местата на картодържателите от сезон 2018/2019, които могат да възобновят абонамента за своето място против даване на остарялата си карта.

Всички доходи от абонаментните карти се влагат в развиването на детско-юношеската академия на „ Лудогорец “. Благодарение на поддръжката на своите почитатели, Академията на  клуба първенец реализира своите триумфи и сега е най-динамично разрастващата се школа в България, напомнят от клубната администрация.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР