Лудогорец проведе първа тренировка за новата година. Заниманието се състоя

...
Лудогорец проведе първа тренировка за новата година. Заниманието се състоя
Коментари Харесай

Лудогорец се събра за първа тренировка в София

Лудогорец организира първа подготовка за новата година. Заниманието се състоя в базата на националния тим в столичния квартал " Бояна ". В нея участваха всички играчи, без тези, които в събота би трябвало да преминат наложителните медицински проучвания. Отсъства и Ноа Сонко Сундберг, който е с националния тим на Гамбия за Купата на Африка.

До заминаването си за Турция на 11 януари " орлите " ще упражняват двуразово в София. От 6 до 10 януари футболистите ще продължат да минават функционални проучвания и фитнес проби. Заниманието на 9 януари ще бъде намерено за медиите. 

На 8 януари в 13,00 ч. в столичния хотел " Zoo " ПФК Лудогорец ще даде конференция, на която ще бъдат разкрити детайлности за зимната подготовка. В брифинга присъединяване ще вземат спортният шеф Георги Караманджуков, старши-треньорът Георги Дерменджиев и футболисти. Лудогорец се прибира в България на 4 февруари. До първия формален мач за пролетния сезон - дуелът за Суперкупата на България против ЦСКА 1948 на 10 февруари, отборът ще се приготвя в Разград.

От 11 януари до 4 февруари дванадесеткратните първенци ще се приготвят в турския курорт Белек. В югоизточната ни съседка Лудогорец ще играе контролни мачове против следните противници:

21 януари - Шахтьор Донецк (Украйна)
24 януари - Олимпия Любляна (Словения)
27 януари - Ракув (Полша)
30 януари - Теплице (Чехия)
03 февруари - Млада Болеслав (Чехия)

За 31 януари също е плануван надзорен мач, по чиято организация се работи сега. Съперникът в него ще бъде разгласен в идващите дни.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР