Лудогорец приключи с европейското си участие за сезон 2023/24 г.

...
Лудогорец приключи с европейското си участие за сезон 2023/24 г.
Коментари Харесай

Сервет отстрани Лудогорец от Лигата на конференциите

Лудогорец завърши с европейското си присъединяване за сезон 2023/24 година Зелените паднаха с 0:1 от Сервет във втория мач от плейофния кръг на Лигата на Конференциите. Първата среща в Женева завърши при нулево тъждество и по този начин орлите отпаднаха с общ резултат 0:1.

игра едва и сигурно може да съжалява за провалянето. Още повече Сервет вкара гол без състояние и наказа неточност на зелените. Тимоти Коне се разписа още в 6-ата минута, откакто настигна неприятен пас на Клод Гонсалвеш обратно.

В 12-ата минута орлите можеха да върнат гола. След пробив на Текпетей топката стигна до бранителя Сон, който обаче би в навън. Малко по-късно удар на Кайо Видал беше блокиран. Същото стана и с шут на Текпетей 5-6 минути по-късно. Тимът на Георги Дерменджиев обаче по този начин и не съумя да натисне съществено противника си.

Пет минути след началото на второто полувреме Лудогорец можеше да изравни, само че Квадво Дуа не уцели вратата от добра позиция. Само след три минути вратарят Фрик избави удар на Кайо Видал. В 70-ата минута Кайо Видал пропусна най-хубавият късмет да изравни. Той беше изведен самичък против вратаря, само че не съумя да осъществя.

В края Антунес можеше да направи 0:2, само че ударът му беше избавен от вратаря Падт.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР