Лудогорец приема в неделя от 14:15 часа на стадион Хювефарма

...
Лудогорец приема в неделя от 14:15 часа на стадион Хювефарма
Коментари Харесай

Антон Недялков се завръща в игра за Лудогорец

Лудогорец приема в неделя от 14:15 часа на стадион " Хювефарма Арена " Черно море. Дебютиращият отпред на разградчани Ивайло Петев ще може да разчита на капитана Антон Недялков.

Левият бек получи травма по време на загрявката на семейството на Пирин (0:1) и по този начин и не взе присъединяване в издънката. Националът към този момент тренира на цялостни обороти и се чака да стартира като титуляр.
 Екипът на Петев ще бъде разгласен след мача с Черно море
Екипът на Петев ще бъде разгласен след мача с Черно море

Засега в щаба са двама българи - Светослав Дяков и треньорът на вратарите Здравко Здравков.

Не по този начин обаче стоят нещата с двама от офанзивните играчи на разградчани, които лекуват контузии. Това са Бърнард Текпетей и Матиас Тисера. Ганайският флангови нападател се контузи при визитата на Андерлехт в Лигата на конференциите. Отсъствието му ясно си пролича в дуелите с Левски (0:0) на " Герена " и против благоевградчани вкъщи. Той е най-острият състезател в състава на Петев.

Лудогорец изостава с 4 точки от водача във краткотрайното класиране ЦСКА и триумфът над Черно море е наложителен. Моряците, също както разградчани, ближат рани след последния кръг. В него те изгубиха на " Тича " с 1:2 от Ботев Пловдив и това нанесе сериозен удар по упоритостите им за място в шестицата. При загуба в Разград варненци може да изпаднат от нея, написа " Тема Спорт ".
 Лудогорец изтърва трансферна цел
Лудогорец изтърва трансферна цел

Стефано Векия си уреди трансфер в Малмьо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР