Лудогорец приема ЦСКА 1948 на Хювефарма арена в последен мач

...
Лудогорец приема ЦСКА 1948 на Хювефарма арена в последен мач
Коментари Харесай

Лудогорец и ЦСКА 1948 се изправят в двубой за последното място на 1/2-финалите за Купата на България

Лудогорец приема ЦСКА 1948 на " Хювефарма сцена " в финален мач от 1/4-финалите на SESAME Купа на България. Срещата е с начален час 17:30 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към събитието, като го наблюдава минута по минута.

Лудогорец е в добра форма, като завоюва против този противник Суперкупата на България преди по-малко от 20 дни. Това може да даде самочувствие на играчите на Георги Дерменджиев, че знаят по какъв начин да се оправят и този път. " Орлите " отпаднаха от европейските клубни шампионати и към този момент са напълно фокусирани върху вътрешните мачове, като задачата пред тима е продобиване на шампионата и на Купата на България.

ЦСКА 1948 към момента търси първата си победа след подновяването на шампионата. " Червените " направиха две следващи равенства след загубата от Лудогорец за Суперкупата на България. Това е добър късмет за ЦСКА 1948 да се върнат на победния път, като този шампионат може да е единствената вяра на отбора за присъединяване в евротурнирите следващата година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР