Лудогорец приема Балкани в мач-реванш от първия квалификационен кръг на

...
Лудогорец приема Балкани в мач-реванш от първия квалификационен кръг на
Коментари Харесай

Десподов: Не мисля за трансфер, приоритетът ми е Лудогорец да продължи напред

Лудогорец приема Балкани в мач-реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. „ Орлите “ имат да наваксват два гола пасив, откакто позволиха проваляне от 0:2 в Косово.

Със сигурност първенците ще разчитат доста на своя капитан и водач – Кирил Десподов. Пред NOVA нападателят призна, че опцията за трансфер в чужбина не го разконцентрира.

„ За момента не желая да го мисля. Не ми е приоритет сега. Приоритетът ми е Лудогорец да продължи напред “, съобщи капитанът на разградчани и на националния тим пред NOVA .

В същото време, треньорът на Балкани –Илия Дая, показа, че чака Лудогорец да е нападателен от първата минута, само че неговият отбор сигурно няма да играе защитно.

„ Ще бъдем гъвкави. Няма да играем защитно, само че би трябвало да внимаваме, тъй като чакам Лудогорец да е нападателен от първата минута. Искам тимът ми да покаже играта от Прищина предходната седмица “, съобщи Дая.

Реваншът сред Лудогорец и Балкани започва в 21:00 часа довечера на „ Хювефарма Арена “ и ще бъде излъчен в директно предаване по DIEMA SPORT , а на уеб страницата ще проследим всичко най-важно от конфликта.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР