Лудогорец потегли към Истанбул, където утре ще се изправи срещу

...
Лудогорец потегли към Истанбул, където утре ще се изправи срещу
Коментари Харесай

Петричев на заминаване за Истанбул: Дано се върнем щастливи

Лудогорец потегли към Истанбул, където на следващия ден ще се изправи против Фенербахче в трети мач от Лигата на конференциите. В предишния кръг разградчани претърпяха пагубна загуба от Нордселанд с 1:7, а след нулевото тъждество оставката на Ивайло Петев бе призната, като Георги Дерменджиев бе назначен на поста старши треньор.

След въпросния мач против датчаните, цялото управление на " орлите " подаде оставки, като към момента не се знае дали те са признати. Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев показа, че обстановката в клуба е тежка и са извършени няколко срещи с братя Домусчиеви.

" Ситуацията в Лудогорец не е лека. Това е видно за всички. Но в огромните мачове имаме късмет да покажем същинското си лице. Не си вършим илюзии, че ще ни бъде леко. Утре ни чака тежък мач на негостолюбив стадион. Ако Фортуна е с нас, можем да се върнем щастливи ", стартира Петричев.

" Имахме няколко срещи със притежателите на клуба. Лично очи в очи и по телефона. Наясно сме на тях какво не им харесва. Всеки би трябвало да поправя нещата в своето поле на деяние. Хората на такива позиции като нас постоянно са с оставка в джоба. До момента, до който изпълняваме тези длъжности ще работим с оптималната сила ", добави изпълнителният шеф на клуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР