Лудогорец постигна така ценния успех с 2:0 над ХИК Хелзинки,

...
Лудогорец постигна така ценния успех с 2:0 над ХИК Хелзинки,
Коментари Харесай

Лудогорец си гарантира евроучастието и на пролет

Лудогорец реализира по този начин скъпия триумф с 2:0 над ХИК Хелзинки, с цел да си подсигурява присъединяване в европейските клубни шампионати и напролет.

Дани Групер вкара първото попадение в края на първата част, като съумя да изненада с изстрела си от дребен ъгъл стража на гостите - Конър Хазард, който избърза да си избере ъгъл при удара.

Рик Джонатан пък приключи една офанзива, построена напълно от Бърнард Текпетей. Ганаецът мина даже около вратаря, само че се засуети прекомерно дълго без да стреля в опразнената мрежа и реши да върне обратно към връхлитащия в предни позиции полузащитник, който уверено стреля за 2:0.



В добавеното време бе анулиран и трети гол за българския първенец, само че засадата на Каули бе явна.

Юка Райтала бе изпъден в последните секунди за удар с лакът против Спас Делев, което значи, че ще пропусне идната среща против Рома в шампионата.

Сега пред Лудогорец стои задачата да завоюва едно от първите две места в Група C, в случай че желае да стане участник в елиминациите на Лига Европа, а не в Лигата на конференциите. За задачата ще би трябвало да гони най-малко една победа над Реал Бетис или Рома.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР