Лудогорец победи с 3:1 гостуващия Дунав Русе в последна среща

...
Лудогорец победи с 3:1 гостуващия Дунав Русе в последна среща
Коментари Харесай

"Лудогорец" излезе трети, не срещна проблеми с "Дунав"

" Лудогорец " победи с 3:1 гостуващия " Дунав " Русе в последна среща от 7-ия кръг на Първа лига. Така първенецът на България си върна третото място в класирането и към този момент изостава на две точки от ЦСКА и на 5 от водача " Левски ".

Първият гол означи Джоди Лукоки в 26-ата минута след асистенция на Кешеру. Густаво Кампаняро шутира от отдалеченост, само че вратарят Филип Димитров мазета, а Кешеру овладя топката и я подаде към непокрития Джоди Лукоки, който вкара за 1:0.
Снимка: Lap.bg
Двамата продължиха да тормозят защитата на гостите и след гола, а и Вандерсон също им помагаше. Едва в 43-ата минута " Дунав " стигна до първата си сериозна заплаха в мача, откакто Борислав Балджийски изведе Иван Коконов зад отбраната, само че последният бе блокиран от вратаря Ренан и не съумя да го преодолее от дребен ъгъл.

След почивката домакините си взеха решение мача с два бързи гола на Клаудиу Кешеру в границите на по-малко от 120 секунди. В 51-ата минута Вандерсон центрира от корнер, а Кешеру засече топката от въздуха и с бомбен шут не остави никакви шансове за Филип Димитров - 2:0.
Снимка: Lap.bg
Две минути по-късно Горалски откри Вандерсон, който за следващ път комбинира чудесно с Кешеру и румънецът вкара с прехвърлящ удар от близка отдалеченост втория си гол в мача за 3:0.

В 76-ата минута Иван Коконов минута получи топката на границата на наказателното поле, финтира двама бранители и преодоля вратаря Ренан дос Сантос от дребен ъгъл за 3:1.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР