Лудогорец обяви, че тревното покритие на стадион “Хювефарма арена е

...
Лудогорец обяви, че тревното покритие на стадион “Хювефарма арена е
Коментари Харесай

Лудогорец подмени тревното покритие на стадиона си

Лудогорец разгласи, че тревното покритие на стадион “Хювефарма сцена ” е било сменено. За два дни старите чимове са били отстранени и са били заменени с нови такива. До незабавната промяна се е стигнало, откакто теренът на разградчани заболя в средата на август.
 Лудогорец кацна в Италия за решителния конфликт с Рома Лудогорец кацна в Италия за решителния конфликт с Рома
Ето какво пишат “зелените ”:

" Хювефарма Арена " още веднъж има терен, който дава отговор на най-високите европейски стандарти. За рекордните два дни в отличен синхрон сред нидерландската компания " Hendriks-Graszoden " и ПФК Лудогорец бе отстранено остарялото тревно покритие и сменено с нови чимове. Тревата, която е отглеждана повече от година и половина, беше доставена в Разград с 30 тира. Лудогорец се спря на нидерландската компания след съществено изследване. Хенрик е потвърдила високия си стандарт на работа, откакто е реновирала терените на едни от най-известните клубове в Нидерландия, Германия, Франция, Италия, Испания. Компанията има лично ноу хау за незабавна замяна на терени. Уникалното е, че въпросната технология разрешава теренът да бъде кадърен за игра незабавно след полагане на чимовете. В тази връзка управлението на ПФК Лудогорец бе решително, че идващият домашен дуел с ЦСКА 1948 ще се играе на " Хювефарма Арена " при отлични условия.

До незабавната промяна на тревното покритие се стигна, откакто теренът заболя ненадейно в средата на месец август. Екипът на Лудогорец постави неимоверни старания за неговото възобновяване, само че качеството и естетическият му тип не доближиха стандарта, натрапен от клуба. В тази връзка притежателите вложиха в построяването на новото тревно покритие за обезпечаване на най-хубавите условия за игра и запазване здравето на играчите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР