Лудогорец направи решителна крачка към класиране на нов финал в

...
Лудогорец направи решителна крачка към класиране на нов финал в
Коментари Харесай

Лудогорец - Хебър 4:0 /репортаж/

Лудогорец направи решителна крачка към класиране на нов край в шампионата за Купата на България по футбол. Актуалният притежател на трофея разруши Хебър с безапелационното 4:0 в първи 1/2-финал сред двата отбора, игран на стадион " Хювефарма Арена " в Разград. За домакините в игра след дълго неявяване поради травма се завърна десният бек Антон Недялков.

Възпитаниците на Георги Дерменджиев стартираха по летящ метод и поведоха в резултата след едвам четири минути игра, когато прецизен бе Рик Джонатан. Отново той се оказа в прегръдките на съотборниците си, когато се разписа в 21-та минута. До края на полувремето статуквото на терена остана непроменено. След почивката разградчани вкараха още два безответни гола, а техни създатели станаха Диниш Алмейда и Спас Делев.

Така носителите на трофея гледат към нов край в конкуренцията, откакто предходната година надделяха ЦСКА 1948 с 3:1. Реваншът в Пазарджик е на 2 май от 18:45 часа, а за двата отбора предстоят първи плейофни мачове в Първа лига.

Лудогорец ще се опита да подпечата 13-а поредна шампионска купа на страната с победа при семейството на Крумовград в неделя, а Хебър на Любослав Пенев стартира битката за оцеляване в елита с мач против Локомотив София на " Георги Бенковски ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР