Лудогорец гостува на Олимпия Любляна за мач-реванш от втория предварителен

...
Лудогорец гостува на Олимпия Любляна за мач-реванш от втория предварителен
Коментари Харесай

Лудогорец е фаворит срещу Олимпия, въпреки че не показа, че е по-добрият от двата отбора

Лудогорец гостува на Олимпия Любляна за мач-реванш от втория прелиминарен кръг на Шампионска лига. Резултатът от Разград остави интригата за ответния дуел в Словения. Мачът в България приключи 1:1, а реваншът е довечера от 21:00 часа българско време.


През уикенда Лудогорец получи отмора, защото визитата им на Славия бе отсрочена, а историята приказва, че този противник от време на време се оказва много подъл за първенеца. Олимпия обаче не прибегна до сходни способи и разруши новака Рогаска с безапелационното 5:0 в дуел от втория кръг на словенския хайлайф. Това бе и първи триумф за първенците, откакто те изгубиха от Копер с 1:2 като посетители в първия рунд.

Лудогорец остава любимец и за реванша, макар че на личен терен не сподели, че е по-добрият тим от двата. Може би през днешния ден българският първенец ще се оправдава, както го стори във втория мач с Балкани, само че разликата е, че тогава реваншът беше вкъщи. Олимпия пък игра сносно и в трите си европейски мача до тук, като с лекост отстрани Валмиера, макар че двата триумфа бяха с резултат от по едвам 2:1.

Словенците са на прага на най-хубавото си европейско достижение и за пръв път могат да прескочат втория прелиминарен кръг на Шампионска лига. Те имат своите действителни шансове предвид на показаното от двата отбора в първия мач. Тогава видяхме атакуващ дуел и попаденията можеха да бъдат повече от две. Това чакаме да се случи и през днешния ден в нов равносилен, бърз и трогателен конфликт. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР