Лудогорец е с мач по-малко от конкурентите си, но оглавява

...
Лудогорец е с мач по-малко от конкурентите си, но оглавява
Коментари Харесай

Шанс за Лудогорец да се откъсне на върха

Лудогорец е с мач по-малко от съперниците си, само че оглавява класирането в родния хайлайф, въпреки и с равни точки с Локомотив (Пловдив). Днес разградчани гостуват на амбициония дилетант ЦСКА 1948 и имат опция да пернат пред съперниците си. За " орлите " е значимо да продължат с успехите в шампионата, откакто в Лига Европа позволиха трета поредна загуба и на процедура се простиха с очакванията си да прескочат групите.

ЦСКА 1948 започва нерешително, само че последователно записа няколко положителни резултата и се настани в горната половина на таблицата. В предходния кръг отборът взе и първата си победа отвън столицата - 2:1 против Черно море във Варна. Сега обаче следва мач с любимеца за купата, който ще желае наложително да прибави три точки към актива си.

На вратата на Лудогорец ще се завърне Владислав Стоянов. Той ще заеме мястото на Пламен Илиев, който отпадна от състава на националия тим за мачовете с Гибралтар, Финландия и Ейре. В състава на Станислав Генчев ще има и други рокади. В средата на терена ще си партнират Светослав Дяков и Стефан Баджи, а Каули, Доминик Янков и Бърнард Текпетей ще работят зад централния нападател Клаудиу Кешерю. На пейката ще остане Елвис Ману.

Домакините няма да могат да употребяват Серкан Юсеин, който е благосъстоятелност на Лудогорец. Ветеранът Мартин Камбуров има 7 гола от началото на сезона и ще се опита да се приближи още повече до върха на Петър Жеков. Очаква се в халфовата линия на ЦСКА 1948 да се появи Ивайло Чочев. Тимът разчита доста и на мощната форма на Галин Иванов.

" В тези мачове просто няма какво да губим. С малко по-различен състав ще сме, само че ще го преодолеем. За да сме в горната част на таблицата, би трябвало да побеждаваме. Ще забележим какво ще стане против първенеца ", сподели опитният халф Васил Шопов.

Лудогорец рядко позволява неточности в шампионата след слаб мач в Европа. Единственото изключение през този сезон беше домакинското тъждество против Царско село (1:1), пристигнало след загубата с 1:2 от Антверп.

efbet Лига - 12 кръг:

ЦСКА 1948 - ЛУДОГОРЕЦ

Вероятни сформира:

ЦСКА 1948 (4-2-3-1): Наумов; С. Александров, В. Василев, Пиргов, Л. Марин; Шопов, Чочев; Д. Александров, Топузов, Г. Иванов; Камбуров
Старши треньор: К. Петров
ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): В. Стоянов; Сисиньо, Терзиев, Вердон, Недялков; С. Дяков, С. Баджи; Каули, Д. Янков, Текпетей; К. Кешерю
Старши треньор: С. Генчев

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: " Васил Левски "
НАЧАЛО: 17:30 часа

efbet Лига 12 кръг, неделя 8 ноември  ЦСКА 1948 17:30предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР