„Лудогорец“ е платил данъци и осигуровки за над 2 млн.

...
„Лудогорец“ е платил данъци и осигуровки за над 2 млн.
Коментари Харесай

Лудогорец вкарал 9 милиона данъци в хазната

„ Лудогорец “ е платил налози и осигуровки за над 2 млн. лева от началото на 2020 година, а за цялата 2019 година платените данъци са за близо 6.5 млн. лева Това оповестиха от футболния клуб през страницата си във Фейсбук, като прибавят, че са безупречен поданик, без просрочени отговорности към хазната.

От там изясняват, че сега е в ход антикризисна стратегия на клуба. Като част от нея треньорите, футболистите и медицинският щаб са постигнали съглашение за понижаване на заплатите с 30%.

В известието се показва, че изплащането на заплатите на футболистите си остава ангажимент на клуба и не касае държавната стратегия „ 60/40 “.

В тази връзка „ Лудогорец “ ще подари над 111 000 лева за закупуване на хранителни артикули за извънредно нуждаещи се поданици на Лудогорието.

Тези средства се чака да бъдат получени точно по линия на държавната стратегия за поддръжка на бизнеса, позната като мярката 60/40. ПФК „ Лудогорец “ дава отговор на всички критерии, заради което чака да получи утвърждение, написа в позицията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР