Лудогорец 3 : 5 Пирин 90+3′ КРАЙ НА МАЧА! 90+1′

...
Лудогорец 3 : 5 Пирин 90+3′ КРАЙ НА МАЧА! 90+1′
Коментари Харесай

Лудогорец - Пирин, истински голов трилър в Разград


Лудогорец

3: 5

Пирин
 90+3′
КРАЙ НА МАЧА!
90+1′
ГОЛ ЗА ПИРИН! Карачанаков се регистрира с невероятна акция, напредна и откри в наказателното поле Тасев, който асистира на Бенгюзов, който постави точка на разногласието в този мач!
90′
ГОЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! Ротариу центрира, Вердон смъкна, а Каули означи за 3:4.
89′
ГОЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! Кирил Десподов е прецизен за 2:4!
87′
Дяков фаулира Чибота и съдията Ел Хатиб не се поколеба да уточни бялата точка!
78′
Мохамед Брахими бе сменен от Иван Тасев.
78′
Преслав Йорданов отстъпи мястото си на Станислав Костов.
77′
ГОЛ ЗА ЛУДОГОРЕЦ! Ротариу подаде на Оливие Вердон, който насочи топката от отдалеченост, Хенгелман не съумя да се намеси и позволи попадение за 1:4.
71′
ГОЛ ЗА ПИРИН! Какво се случва с Лудогорец? Преслав Йорданов изведе Мохамед Брахими, който напредна и вкара топката в мрежата, в началото попадението не бе зачетено поради несъщестуваща засада, която бе покрита с най-малко 1,5 метра от Теризев. След намесата на ВАР, попадението бе зачетено - 0:4!
69′
Ихинио Марин бе сменен от Чибота.
63′
Петър Занев се контузи, само че ще успее да продължи мача.
52′
Десподов стреля от последвалия фаул, само че Хенгелман нямаше проблеми да улови.
51′
Дяков получи жълт картон
48′
ГОЛ ЗА ПИРИН! Карачанаков напредна по левия фланг и откри Брахими, който непокрит овладя и стреля с десния крайник от към 10 метра, с цел да шокира изцяло домакините за 0:3!
46′
Шоу бе сменен от Алекс Сантана.
45′
НАЧАЛО НА ВТОРОТО ПОЛУВРЕМЕ!
45′
КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ!
42′
Владеене на топката: Лудогорец: 74%, Пирин: 26%.
38′
АВТОГОЛ НА ЛУДОГОРЕЦ! Станоев откри вляво Брахими, който се размина с топката, само че за сметка на това Вердон го направи и си вкара безразсъден автогол за 0:2.
31′
Десподов стреля от към 25 метра от фаул, Хенгелман се намеси и мазета в корнер, след който не последва нищо рисково.
 Снимка 557201
Източник:
23′
Жълт картон за Мохамед Брахими
15′
ГОЛ ЗА ПИРИН! Брахими напредна отдясно, Пинас мазета уверено в корнер. Антон Карачанаков извърши, а Христофор Хубчев се извиси и засече с глава и стреля. Топката първо се удари в гредата, само че след това влезе подло в мрежата на Кахлина, който не съумя въобще да реагира за 0:1.
9′
Масиран напън на домакините. Шакил Пинас прати отлично подаване паралелно на голлинията, само че там нямаше негов съотборник, който да засече и единствено да насочи топката в мрежата.
5′
Десподов центрира в наказателното поле, вратарят на Пирин мазета, само че е имало и засада.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
 Снимка 557203
Източник:
Състав 71. Кристиан Кахлина 12. Ник Хенгелман 6. Шакил Пинас 38. Александър Дюлгеров 9. Ихинио Марин 71. Антон Карачанаков 11. Кирил Десподов - капитан 31. Красимир Станоев 22. Джордан Икоко 7. Мохамед Брахими 23. Мануел Шоу 5. Николай Бодуров - капитан 24. Оливие Вердон 3. Петър Занев 25. Стефан Баджи 9. Преслав Йорданов 29. Дорин Ротариу 18. Светослав Дяков 30. Игор Пластун 14. Стилиян Николов 95. Каули Соуса 45. Христофор Хубчев Треньор Станислав Генчев Радослав Митревски/ Петър Михтарски Резерви 1. Серджио Падт 1. Марио Кирев 5. Георги Терзиев 73. Венцислав Бенгюзов 7. Алекс Сантана 26. Иван Тасев 8. Клод Гонсалвеш 44. Конър Хендерсън 13. Мавис Чибота 17. Спас Георгиев 51. Илкер Будинов 29. Станислав Костов 64. Доминик Янков 23. Ивайло Тодоров
Лудогорец приема Пирин (Благоевград) в финален дуел от 19-ия кръг на efbet Лига. Мачът на " Хювефарма Арена " стартира в 16:30 часа.

Излиза тимът с най-хубавата офанзива против този с най-слабата отбрана в шампионата, а това е гаранция за голове. " Орлите " имат осъществени 43 попадения досега, до момента в който благоевградчани са с 32 позволени гола.

За домакините Антон Недялков, Бърнард Текпетей, Жосуе Са и Алекс Сантана не престават да са с контузии и пропущат днешния дуел, до момента в който Шакил Пинас остава под въпрос до последния миг. Сисиньо и Елвис Ману пък са осъдени и също няма да бъдат разполагаем на треньора Станислав Генчев.

Миналата седмица отборът записа нулево тъждество против датския първенец Мидтиланд в финален мач от груповата фаза на шампионата Лига Европа. Разградчани към този момент нямаха късмет да се класират за елиминациите и играеха за достойнството.
 Голаджия на Лудогорец пропуща идващите два мача
Голаджия на Лудогорец пропуща идващите два мача

Пиерос Сотириу е с контузия

В последния кръг на шампионата Лудогорец усили преднината си пред втория ЦСКА на 9 точки, преди " алените " да понижат изоставането си на шест след успеха с 2:0 над Черно море в неделя. Днес обаче първенците още веднъж могат да пернат пред столичани с девет пункта при победа.

Пиерос Сотириу пък е играчът във форма сега, откакто има 5 гола в последните си 3 срещи в елита. В същото време Лудогорец продължава да не стъпва изкривено в шампионата като хазаин и е позволил единствено 2 гола на " Хювефарма Арена ".

В лагера на Пирин няма да може да разчитат на капитана Станислав Манолев, който е осъден за днешния конфликт.

" Орлетата " обаче взеха значима точка след раздялата с Уорън Фийни в предишния кръг, когато стигнаха до 1:1 против ЦСКА. Сега обаче отборът ще търси първа победа като посетител в шампионата.

След срещата с " алените " краткотрайният ментор на " орлетата " Радослав Митревски съобщи, че е " мъчно за играчите, само че Пирин колкото и да е разтърсен, постоянно се е оправял в такива моменти ". Манолев пък бе на мнение, че отборът има късмет да навакса изоставането с точките.
 Десподов е на мнение, че Лудогорец е бил по-добър от Мидтиланд
Десподов е на мнение, че Лудогорец е бил по-добър от Мидтиланд

" Излязохме за достойнството на клуба, само че не успяхме да победим "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР