Лудогорец 15 февруари 20:00 Милан Състав 33. Ренан 99. Джанлуиджи

...
Лудогорец 15 февруари 20:00 Милан Състав 33. Ренан 99. Джанлуиджи
Коментари Харесай

Пореден голям мач за орлите: Лудогорец - Милан


Лудогорец

15 февруари 20:00

Милан
 Състав 33. Ренан 99. Джанлуиджи Донарума 4. Сисиньо 2. Давиде Калабрия 8. Лукас Саша 5. Джакомо Бонавентура 12. Анисе Абел 8. Сусо 18. Светослав Дяков - капитан 10. Хакан Чалханоглу 30. Козмин Моци 13. Алесио Романьоли 32. Игор Пластун 19. Леонардо Бонучи – капитан 70. Якуб Шверчок 20. Иняцио Абате 84. Марселиньо 21. Лукас Билия 92. Джоди Лукоки 63. Патрик Кутроне 93. Върджил Мисиджан 79. Франк Кесие Треньор Димитър Димитров - Херо Дженаро Гатузо Резерви
Настъпи дълго чаканият миг! Българският първенец Лудогорец приема футболния колос Милан в първи дуел от 1/16-финалите на Лига Европа. Срещата ще бъде още по-специална за " орлите ", защото ще домакинстват на своя " Лудогорец Арена ". Ентусиазмът в Разград е налице, а упованията са, че Мисиджан и компания имат всичко належащо, с цел да спънат многомилионната селекция на " росонерите ".

 Снимка 321575
Източник:

В същия дух бяха и изявленията на значимите фигури от спортно-техническия щаб. Димитър Димитров ще подходи с нормалната си внимателна тактичност, като играта на Лудогорец главно ще бъде подчинена на контраатаката. Най-големият проблем пред Херо е обвързван с наказването Натанаел. Крайният защитник ще бъде сменен от своя съотечественик Лукас Саша, който обаче не е характерен флангови бранител и това може да сътвори сериозна пробойна в отбранителния вал на " зелените ".

 Скаути на клубове от водещите шампионати ще гледат Лудогорец - Милан
Скаути на клубове от водещите шампионати ще гледат Лудогорец - Милан

Емисарите ще наблюдават Мисиджан и Анисе от състава на разградчани

Друг негатив е наднорменото тегло на емблематичния румънец Козмин Моци. Въпреки килограмите му допълнително, той ще се опита да респектира нападателите на Милан с огромния си опит и нюх за разпространение. В средата на терена пък доста ще се разчита на работоспособността на Анисе и капитана Светослав Дяков. Отлична вест за лудогорци е завръщането на Марселиньо. Бразилецът остави в историята неприятната си травма и през днешния ден ще влезе в ролята на плеймейкър. Качествата му пък бяха оценени по достолепие от треньора на противника Рино Гатузо. Новата голова машина - Якуб Шверчок повежда лудогорската офанзива с вяра да продължи головата си серия с екипа на " орлите ".

 Снимка 338006
Източник:

Милан последователно откри по този начин нужната непоклатимост в своето показване. " Росонерите " не познават усета на загубата през тази година, като за последно те отстъпиха на 23 декември на Аталанта с 1:2. Оттам насетне, футболният колос има 5 победи и 3 равенства. Играчът " под пара " несъмнено е младият нападател Партик Кутроне, който стартира да има все по-сакрално значение за представянето на миланистите. Константна големина със своите изяви е испанецът Сусо, а в средата на терена почит с дейностите си будят Франк Кесие и Джакомо Бонавентура. На вратата естествено ще бъде Джанлуиджи Донарума, който в последно време наподобява обезверен и позволи няколко много " леки " попадения.

анкета
Има ли сили Лудогорец да в профил Милан в Лига Европа?
Да Не Не ме интересува Може да стигнат до позитивен резултат на собствен терен, само че в Италия сигурно ще изгубят тежко Ще изгубят и в България, и в Италия Ще завоюват и в двата мача Ще завършат наедно и в двете срещи Милан не е това, което беше. Лудогорец ще се възползва от този факт Лудогорец да внимава да не изпусне купата в България, до момента в който мисли за европейски подвизи Виж резултати
Да

Не

Не ме интересува

Може да стигнат до позитивен резултат на собствен терен, само че в Италия сигурно ще изгубят тежко

Ще изгубят и в България, и в Италия

Ще завоюват и в двата мача

Ще завършат наедно и в двете срещи

Милан не е това, което беше. Лудогорец ще се възползва от този факт

Лудогорец да внимава да не изпусне купата в България, до момента в който мисли за европейски подвизи

Двубоят довечера само пропуща хърватският таран Никола Калинич, който така и така в последните месеци не се употребява с доверието на Гатузо. " Tuttosport " написа, че " росонерите " ще се стремят към удобна преднина още в Разград, защото старши треньорът счита да даде отмора на главните си играчи за втория дуел в Милано. Причината е, че три дни след него, на отбора следва значимо дерби с Рома в Серия " А ". Тази вечер италианците ще играят със своя авариен бял екип.

 Шеф в Лудогорец: Футболистите на Лудогорец са забавна алтернатива за Милан
Шеф в Лудогорец: Футболистите на Лудогорец са забавна алтернатива за Милан

" Готови сме и за двата мача ", съобщи Методи Томанов

Един от най-титулуваните европейски тимове ще бъде подсилен от близо 500 свои почитатели. Половината от тях ще бъдат родни ентусиасти, които от години чакат обичания си " червено-черен тим " да пристигна у нас. Всички тези последователи ще бъдат настанени в бранш " А ", защото сега тече реконструкцията на трибуната за посетители.

 Снимка 340297
Източник:

Тъй като сегашният потенциал на " Лудогорец Арена " не може да надвиши 7000 души, в центъра на Разград е инсталирана голяма видеостена, на която всички искащи ще могат да следят историческия мач.

Тази вечер в Разград ще участват много мениджъри на задгранични клубове, които ще следят изявите на футболистите на Лудогорец и Милан. Двама от играчите на разградчани ще бъдат под изключително внимание. Става дума за Абел Анисе и Върджил Мисиджан, които от дълго време се спрягат за трансфер.

 Лукас Саша: Няма да ми е елементарно да заместя Натанаел
Лукас Саша: Няма да ми е елементарно да заместя Натанаел

" Винаги се пробвам да давам най-хубавото от себе си "

Главен арбитър на срещата е сърбинът Милорад Мазич. Негови помощници ще бъдат Милован Ристич и Далибор Джурджевич, с които той управлява и множеството мачове в Европа. Допълнителни асистент-съдии зад вратите ще бъдат Ненад Джокич и Данило Груич, а Неманя Петрович е назначен за четвърти арбитър.

ГЛЕДАЙТЕ ГОЛЕМИЯ МАЧ ТУК: ЛИНК 1, ЛИНК 2

 Димитър Димитров: Милан е голямо предизвикателство, само че се надявам на триумф
Херо: Вярвам в триумфа над гранд като Милан, нека ни подценят

" Дано на следващия ден да станем очевидци на добра игра и първокласен дуел "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР