Лудогорец 0 : 1 Реал Бетис 55′ ГОООЛ ЗА БЕТИС!

...
Лудогорец 0 : 1 Реал Бетис 55′ ГОООЛ ЗА БЕТИС!
Коментари Харесай

Лудогорец - Бетис 0:1, Набил Фекир бележи за испанците


Лудогорец

0: 1

Реал Бетис
 55′
ГОООЛ ЗА БЕТИС! 0:1! НАБИЛ ФЕКИР!
50′  Снимка 592705
Източник:
48′
ПРЕТЕНЦИИ ЗА ДУЗПА! Втората част предложи един много по-агресивен и искащ успеха отбор на Бетис. Въпреки това, футболистите на Лудогорец не стопираха набезите си към вратата на иберийците. В 48-ата минута домакините желаеха дузпа в своя изгода поради нарушаване против Рик Джонатан. Реферът Лехнер от Австрия обаче не почете по никакъв метод разградските брожения.
47′
Жуан Миранда напуща терена, с цел да отстъпи мястото си на Морено .
47′
Акуку отстъпва мястото си на Набил Фекир.
46′  Снимка 592704
Източник:
45′

45′
ПОЧИВКА!
44′
Оливие Вердон получава жълт картон.
40′  Снимка 592703
Източник:
37′
Сисиньо влезе много жестоко в краката на съперни, поради което получава жълт картон.
36′
КАКВА НАМЕСА! Централният защитник на Бетис - Едгар Гонзалес, избави своя отбор с помощта на отличния си шпагат в 36-ата минута. В решителния момент той застана на пътя на топката преди тя да бъде отиграна с голово допиране от Игро Тиаго.
30′
А в това време „ стрелбището “ в Разград работеше на цялостни обороти. Поредният, който опитва да порази мрежата на испанците беше Текпетей, само че и неговият шут мина наоколо до страничната греда.
27′  Снимка 592708
Източник:
26′
ХОАКИН съдебна експертиза КОНТУЗИ! Неприятна вест сполетя гостите в 26-ата минута, когато техният капитан Хоакин се контузи. Живата легенда на Бетис се приземи неприятно при единоборство с футболист на Лудогорец и незабавно даде знак, че би трябвало да бъде сменен. Така специфичната капитанска лента, на която грееше лика на непрежалимия за нас Трифон Иванов, отиде при Серхио Каналес, а в мача се включи Луис Енрике.
22′  Снимка 592701
Източник:
21′
ТИАГО! 11-кратният отличник на България не спря да тормози леко разсеяната защита на севилци. В 21-ата " вердибланкос " изпуснаха №9 на Лудогорец Игор Тиаго. И бразилецът обаче се оказа беззащитен против съвършените намеси на ветерана Браво. Този път някогашният пазач на Барселона избави с една ръка.
14′
ГРЕШНО РЕШЕНИЕ! В 14-ата минута мнозина на " Хювефарма Арена " повярваха, че " орлите " ще доближат до откриващото попадение в интернационалния конфликт. Каули отново беше концепция по-бърз от защитата на Бетис, само че вместо да комбинира с непокрития Рик вляво, той избра неочакван удар. А това се оказа  повече от неверно решение.
12′  Снимка 592700
Източник:
11′
И ПАК КАУЛИ! Следващата лудогорска офанзива също съдържаше в себе си задоволително равнище на голова заплаха. В 11-ата минута Текпетей насочи паралелно подаване от фланга, а Каули закъсня със стотни от секунда, с цел да отиграе кълбото.
7′
Жуан Миранда е първият футболист в мача, който получава жълт картон.
6′
КАУЛИ! Селекцията на Анте Шимунджа не изпусна самодейността и продължи да основава положения против колоса от Ла Лига. Следващият, опитал да се окичи с голова популярност беше Каули, но диагоналният му шут беше избавен с опитност от Браво.
 Снимка 592706
Източник:
3′
" Орлите " продължиха с въодушевената си игра, а отличен късмет се откри пред Рик Джонатан в 3-ата минута. Бразилецът стреля без подготовка от към 15 метра, само че осъществяването му не беше задоволително положително. Все отново се стигна до реакция на Браво, който мазета в корнер.
2′
Лудогорец можеше да започва мечтано дуела против испанския любимец, защото дълго подаване насмалко не изведе Текпетей самичък против Клаудио Браво. Чилиецът обаче внимаваше и прозорливо пресече задаващата се заплаха.
1′

1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
 Снимка 592696
Източник:
Състав 1 Серджио Падт 1 Клаудио Браво 4. Сисиньо 24. Айтор Руйбал 24. Оливие Вердон 3. Едгар Гонзалес 3. Антон Недялков - капитан 6. Виктор Руис 16. Аксел декор Витри 33. Жуан Миранда 6. Якуб Пьотровски 5. Гуидо Родригес 95. Каули Оливейра 4. Пол Акуку 30. Педро Нареси 28. Родри 75. Рик Джонатан 10. Серхио Каналес 9. Игор Тиаго 17. Хоакин – капитан 37. Бърнард Текпетей 12. Вилиян Хосе Треньор Анте Шимунджа Мануел Пелегрини Резерви 12. Симон Слуга 13. Руи Силва 67. Дамян Христов 25. Дани Мартин 5. Георги Терзиев 8. Набил Фекир 8. Клод Гонсалвеш 9. Борха Иглесиас 10. Матиас Тисера 11. Луис Енрике 11. Кирил Десподов 15. Алекс Морено 14. Дени Групер 16. Херман Пецела 20. Нонато 35. Марти Гарета 23. Мануел Шоу 40. Фернандо Лопес 32. Игор Пластун 82. Иван Йорданов 90. Спас Делев
Отборът на Лудогорец посреща Бетис в петия си мач от Група " С " на тазгодишното издание на Лига Европа. Двубоят е довечера от 19:45 часа.

" Орлите " към този момент си осигуриха присъединяване в евротурнирите и напролет, само че следва да се обясни дали ще е в елиминационната фаза на този шампионат или в Лигата на конференциите.

Към момента българите заемат втора позиция в класирането с актив от седем точки. Испанците са водач с 10. Двата отбора към този момент играха срещата в Севиля, където Бетис победи с 3:2. При това състояние все още Лудогорец ще се нуждае от победа с най-малко два гола, с цел да изпревари противника си в класирането, защото при триумф с едно попадение двата отбора ще са с идентични точки в групата, идентични точки посред им и идентична голова разлика. Тъй като към този момент не се взимат поради головете вкарани на непознат терен, ще се вземе под внимание головата разлика от всички срещи в групата. Още по-любопитно е, че при триумф с един гол за българите двата отбора ще се изравнят и в общата си голова разлика. Към момента Бетис е с 8:4, до момента в който Лудогорец е 7:5. Така стигаме до седма точка от критериите на УЕФА при равни точки. Тя гласи, че по-напред в класирането е тимът, който има повече маркирани голове като посетител във всички мачове. Към момента севилци имат един повече от разградчани - 4 на 3.
 Нонато: Знам, че в Лудогорец обожават бразилците
Нонато: Знам, че в Лудогорец обожават бразилците

" Щастлив съм от избора си "

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа има няколко кадрови проблеми. Основният е неналичието на Кирил Десподов в последните срещи на " орлите ". По всяка възможност националът още веднъж няма да бъде на линия и ще бъде навън за дуела. Трайно контузен пък е различен национал - Доминик Янков, който се възвръща след интервенция.



Бетис от своя страна има още по-големи кадрови проблеми. Португалският полузащитник Уилям Карвальо няма да дойде в България поради персонален проблем, Хуанми и Камараса са контузени, а Юсуф Сабали е под въпрос поради контузия от последния мач против Атлетико Мадрид преди три дни. Мексиканският халф Андрес Гуардадо е осъден и също няма да играе. Набил Фекир пък се завърна след травма и изигра 15 минути против Атлетико, само че към момента не е подготвен за цялостен мач.

Така или другояче огромна е вероятността развръзката в групата да настъпи едвам в последния ден на конкуренцията. На 3 ноември Лудогорец гостува в Рим на Рома, Бетис пък е хазаин на ХИК. Победителят в групата се класира непосредствено за осминафиналите на шампионата, вторият пък ще би трябвало да премине през дуел против някои от третите тимове в групите на Шампионската лига. Третият в групата пък продължава присъединяване си в Лигата на конференциите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР