Луд скандал ще се вихри тази вечер в Ергенът“ Случилото се

...
Луд скандал ще се вихри тази вечер в Ергенът“
Случилото се
Коментари Харесай

Целувачът Алек си го вкара в жрица на любовта

Луд скандал ще се вихри довечера в „ Ергенът “

Случилото се е епично и конфузно.

Алек Младенов, който всички възприемат като учтив, обаятелен и сдържан млад мъж, друг от средностатистическия български мъж, си демонстрира другото лице довечера.

Снощи той нацелува много от момите, като неговите фаворитки Надежда, Магдалена  и въздесъщата Виктория Асенова, известна като Цър-Пър му обявиха, че са влюбени в него.

Алек назова спортната мениджърка „ диамантче “, а тя му се накара, че от „ четвъртия коктейл “ я пренебрегнал и не я канил на среща.

Със умерено изражение и неизменима усмивка, подплатена с хвърляне обратно на главата тик, който разкрива неговата нерешителност, синеокият симпатяга й изясни, че е доста откровена и го смъква на земята. Но без да я целуне, въпреки че Цър-Пър не спря да му се умилква.

Но пък „ изяде “ със буйни целувки Надежда Вишева, а на Маги, която момите дефинират като негова любимка, съвсем се изясни в обич.

След целия този фалш, довечера, на коктейла Алек изненадващо взима на самостоятелна среща 22-годишната Валерия Дакова.

Тя му се оплака, че мъжете, с които е била постоянно са я поотупвали. Насаме Алек й се нахвърли като невидял, като интимните им милувки стигнат до дъно. Самата Валерия се похвали пред останалите моми, че „ той си го вкарал “ и консумирали срещата.

След това разказа  Алек като трогателен, гальовен и деликатен мъж, а момите я заръфаха от злоба. Цър-Пър незабавно показа, че дребната се снимала в платформа за жрици на любовта. Как реагират фаворитките му, излиза наяве довечера.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Ергенът Алек Младенов Магдалена надежда вишева Вики Цър-Пър Валерия Дакова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР