Лучен сироп против кашлица, който облекчава дишането. Ако страдате от

...
Лучен сироп против кашлица, който облекчава дишането. Ако страдате от
Коментари Харесай

Лучен сироп облекчава кашлицата и дишането

Лучен сироп срещу кашлица, който облекчава дишането.

Ако страдате от кашлица, ние имаме отлично решение за вас. Супер елементарен домакински сироп за кашлица, за който са ви нужни единствено 2 съставки.

Лукът съдържа естествения антибиотик алицин, който има антибактериално и фунгицидно деяние. Благодарение на него лукът се употребява като спомагателно средство за лекуване на настинки, дихателни проблеми или кашлица. Лукът съдържа доста дейни съставки. В композиция с мед можете да приготвите и ефикасен сироп от лук против кашлица, простуда и респираторни болести.

Необходими съставки:
лук
мед
джинджифил по избор

Приготвяне:
Обелете лука и го нарежете на едри части. Обелете и нарежете джинджифила и по-късно започнете да ги редите на пластове в буркан дружно с меда. Сложете няколко части лук, по-късно джинджифил и изсипете мед. Редувайте, до момента в който бурканът се изпълни. Затворете с похлупак и го поставете на топло място да престои за 1-2 дни. Трябва да се разклаща понякога.

Вижте още: Домашно тесто за вашите обичани солени или сладки печива

По този метод лукът отделя сок, който се смесва с меда и сока от джинджифил. Тази течност би трябвало да се приема като сироп за кашлица при нужда.

Този лучен сироп срещу кашлица е моето избавление всяка зима.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР