Лозан Панов изненада всички, разбирайки на пух и прах градската

...
Лозан Панов изненада всички, разбирайки на пух и прах градската
Коментари Харесай

Лозан Панов разби Христо Иванов. Извади греховете му

Лозан Панов изненада всички, разбирайки на пух и прахуляк градската десница за държанието й по време на изборите. В изявление за бТВ съдията политик издави нескрито греховете на Христо Иванов.

Подкрепата на " Демократична България " аз персонално не я усетих. Нямаше нито един водач, който да застане, даже да разгласи номера на бюлетината ми, сподели Панов, обяснявайки ниския си резултат.

Панов, който бе подсилен от Демократична България, стана пети с 3,6% от вота.

" Не чаках подобен резултат. Когато един претендент е подсилен от тези, които го издигат, явно има късмет да завоюва. Аз заложих на това да приказвам истината, по тази причина платих и цената ", уточни ръководителят на Върховния касационен съд, който влезе в президентската борба. Той възмутено съобщи, че водачите на " Демократична България " даже не познавали кандидатиралата се за вицепрезидент Мария Касимова-Моасе.

" За страдание поддръжка нямаше, тя беше единствено от една дребна група от " Демократи за мощна България ", изясни Лозан Панов. Той уточни, че задкулисието основало две партии, които обрали протестния избор - " Възраждане " и " Продължаваме промяната ".

" Ако да казваш истината в очите на хората е неточност, то приемете, че съм позволил неточност ", отвърна Панов, запитан дали е сбъркал по време на акцията.

" Демократична България " би направила същинско изменничество към гласоподавателите си, които имат вяра в идеята " правосъдна промяна ", в случай че подмолно крои проекти да ръководи с госпожа Нинова, която даде всичко от себе си за безпрепятственото и дефинитивно завземане на правосъдната ни система ", счита още Лозан Панов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР