Лоялността струва скъпо. Лоялността е една от основните части на

...
Лоялността струва скъпо. Лоялността е една от основните части на
Коментари Харесай

Лоялността е скъпа. Не я изисквайте от евтини хора. Не могат да си я позволят

Лоялността коства скъпо. Лоялността е една от главните елементи на една здрава и любяща връзка и е нещо, на което държите доста дълго време. Всъщност от самото начало. Но лоялността не се отразява единствено върху връзката.

Когато имате любящ сътрудник, ще се чувствате уважавани и ценени и това е нещо, за което ще се придържате доста дълго време, даже в случай че този характерен съюз няма благополучен край. В дълготраен проект, да сте с някой, който остава предан и ви цени, в действителност ще способства за по-високо качество на връзката.

Признаци на лоялността

Вашият сътрудник е избор

Лоялността не значи просто да кажете на колегата си, че в никакъв случай няма да му изневерите и да останете правилни на обещанието. Става дума и за разбиране на него като същински избор, а не просто като алтернатива в живота ви. Това значи, че лоялността не значи единствено да не изневеряваш на колегата си, само че и да го считаш за собствен откровен избор, в болест и здраве, в положително и неприятно, вместо да мислиш за него „ проект Б “.

Говорете с колегата си за проблемите във връзката

Връзките не постоянно са идеални и когато имате проблеми във връзката, постоянно говорете с колегата си, преди да поискате съвет от вашите родственици или другари. Винаги е уважително и лоялно първо да обсъждате проблемите един с различен, тъй като вие двамата ще понесете незабавните последици в края на деня.

Оценявайте наличието на колегата си 

Друго значимо нещо, което един предан сътрудник би направил, е да оцени съществуването на своята половинка в живота си. Осъзнаването, че имате приказен човек до себе си, е нещо, което ще ви помогне, с цел да имате по-здрава връзка един различен.

Само възприятието не би трябвало да е единственото нещо, което би трябвало да имате – даже би трябвало да покажете на колегата си какъв брой е значим. Кажете му какъв брой значимо е наличието му в живота ви при всяка опция.

Значението на лоялността в една връзка допуска да бъдете изцяло отдадени на човек, без да изневерявате. Въпреки че това е правилно, има и други значими аспекти да останеш предан.

Да бъдеш във вярна връзка значи, че не изневеряваш и си предан в метода, по който виждаш своя сътрудник и приказваш за него на други хора. Говоренето позитивно за колегата ви демонстрира преданост и е нещо, което изисква всяка здрава връзка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР