Ловците на изгодни сделки, които отиват в чужбина за евтина

...
Ловците на изгодни сделки, които отиват в чужбина за евтина
Коментари Харесай

Неуспешната евтина пластична хирургия в чужбина струва на NHS 5 милиона паунда в операции за коригиране

Ловците на преференциални покупко-продажби, които отиват в чужбина за евтина пластична хирургия, са коствали на NHS близо £5 милиона за оправяне на провалени работни места през последните три години.

Според изследване на Британската асоциация на естетичните пластични хирурзи данъкоплатците заплащат сметка от към 15 000 паунда за поправяне на 324 неправилни интервенции.

Пациенти, които се връщат от интервенция в здравен туризъм горещи точки като Турция оповестяват за ужасяващи затруднения – от рани, които не зарастват, до животозастрашаващ сепсис.

Една майка на две деца описа по какъв начин се е чувствала на ръба на гибелта след преференциална работа за цици. 28-годишната Клаудия Роджърс се завърна от Истанбул с вилнееща зараза и прекара осем седмици в и отвън болничното заведение.

Тя сподели: „ Стана ми доста зле, защото раните ми започнаха да кървят. Мислех, че загивам. Бях ориентиран към експерт и трябваше да отивам на всеки три дни в продължение на два месеца. [Медиците] почистваха и коригираха раните м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР