Ловец получи условна присъда затвор, след като изтекли видеоклипове показват

...
Ловец получи условна присъда затвор, след като изтекли видеоклипове показват
Коментари Харесай

Ловец, който хвърли жива лисица на глутница хрътки в отвратително видео, се разхожда на свобода от съда

Ловец получи условна присъда затвор, откакто изтекли видеоклипове демонстрират по какъв начин примамва лисица с куче - и хвърля друга, с цел да бъде опустошена от хрътки.

32-годишният Оливър Франсис Томпсън, някогашен член на Old Berkshire Hunt в Оксфордшър, се призна за отговорен по две обвинявания за причиняване на излишно страдалчество на животно. Той е бил нает от Avon Vale Hunt в Уилтшър, когато е направил закононарушенията през 2020 година В фрагменти, записани през юли 2020 година, споделени сред обвинения и неговите сътрудници, Томпсън е показан с млада лисица в капан, а кучето му Нели е насърчавано да лае и да заплашва животното от доста близко разстояние.

По-късно лисицата е извадена от клопката от Томпсън и, хваната за шията, неведнъж е блъскана към лаещото куче 19 пъти. Във втори случай, сниман на Бъдни вечер през декември 2020 година, Томпсън, в ловно яке, е показано по какъв начин изкопава лисица от земята й, заобиколен от сътрудници, също носещи обичайни ловни якета, териери и дете. След това живата л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР