Ловешко село събра очите на цяла България.Кокошки снасят зелени яйца.

...
Ловешко село събра очите на цяла България.Кокошки снасят зелени яйца.
Коментари Харесай

Чудо! Кокошки снасят зелени яйца

Ловешко село събра очите на цяла България.Кокошки снасят зелени яйца. На усет били същите като елементарните. Странните кокошки се появили инцидентно в дома на Невена Дойчинова от Български извор. Предполага, че са от екзотичната порода Араукана, осведоми " България он еър ".

" Не мога да кажа породата, другар ми дадe яйцата ", сподели Невена.
-->
Кокошките не са сложни за развъждане и не изискват специфична храна. Живеят дружно с останалите в един курник. " Запарвам самун, жито, царевица и пасат в градината - като всяка една естествена кокошка ", показа още Невена.

В света са известни единствено няколко породи кокошки, които снасят цветни яйца. Повечето са от Южна Америка. Новината за появяването на странните пернати в двора на Невена бързо се разнася из целия регион.

" Малко съм обезпокоена. Не съм изпадала в такова състояние на заинтригуваност от медиите ", разяснява собственичката на кокошките.

Невена споделя, че зелените яйца имат по-нисък холестерол и са по-полезни. На усет са същите като елементарните. И акцентира, че яйцата не се продават, само че се подаряват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР