Ловеч ще приеме за една седмица младата смяна в българската

...
Ловеч ще приеме за една седмица младата смяна в българската
Коментари Харесай

Ловеч приема за седмица младата смяна в българската борба

Ловеч ще одобри за една седмица младата промяна в българската битка, оповестяват от общинската администрация. В дните от 18 до 25 април градът ще бъде хазаин на четири национални шампионати и един общински шампионат.

Така стотици млади състезатели от цялата страна ще водят забавни и оспорвани борби за шампионските трофеи и медалите в другите стилове и възрастови групи. Началото ще даде Държавният лично-отборен шампионат по битка (класически стил) за юноши (11-12 клас), който е на 18 и 19 април. На 19 април ще се състои и Държавният лично-отборен шампионат за девойки.

На 20 и 21 април е ред на Държавния лично-отборен шампионат по битка (свободен стил) за юноши. Във всички дни битките ще стартират в 10 часа в спортната зала, а входът е свободен. На 22 април от 14.30 часа ще се състои общинското състезание по битка (кл. стил) за деца, девойки и момчета, а от Семеен кодекс "Борба "-Ловеч, го посвещават на 40-та годишнина от полета на първия български космонавт Георги Иванов.

Точка на поредицата надпревари ще постави Държавният лично-отборен шампионат по битка (кл. стил) за кадети (9-10 клас), който е на 24 и 25 април. Очаква се за шампионатите в Ловеч да дойдат президентът на Българската федерация по битка Христо Маринов, някогашният олимпийски първенец и сегашен треньор на националния тим Армен Назарян и други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР