Love Island: феновете на All Stars обвиниха Мич Тейлър, че

...
Love Island: феновете на All Stars обвиниха Мич Тейлър, че
Коментари Харесай

Феновете на ITV Love Island All Stars са убедени, че Мич Тейлър е имал тайна приятелка през цялото време

Love Island: почитателите на All Stars упрекнаха Мич Тейлър, че лъже за положението на връзката си и считат, че има загадка другарка.

27-годишният беше играч на Love Island по време на десетия сезон на шоуто, излъчено по ITV предходната година. Но той се върна във вилата предишния месец с вярата да откри връзка с друга някогашна състезателка, откакто не съумя да откри романтика по време на последния си престой и твърдеше, че е самостоятелен при започване на годината.

Той беше изхвърлен от вилата след две седмици и се върна в Обединеното кралство. Но той, дружно с всички останали изхвърлени участници в All Stars, се върна във вилата в понеделник вечерта, с цел да гледа по какъв начин Том Клеър и Моли Смит печелят шоуто. Водещата Мая Джама се свърза със състезателите на All Stars, с цел да ги попита по какъв начин е минал животът им, откогато напуснаха вилата.

Но диалогът стана неуместен за Мич, защото беше упомената явна загадка другарка. Мич беше седнал до звездата от първи сезон Хана Елизабет,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР