Лоши новини за състоянието на Люпко Петрович долетяха от сръбската

...
Лоши новини за състоянието на Люпко Петрович долетяха от сръбската
Коментари Харесай

Лоши новини за Люпко Петрович след вчерашната катастрофа

Лоши вести за положението на Люпко Петрович дохвърчаха от сръбската столица Белград, където през вчерашния ден именитият треньор катастрофира. 76-годишният експерт е в тежко положение и е настанен в реанимация в болница, пишат медиите в западната ни съседка. Лекарите открили, че Люпко е получил първо лек, а по-късно доста по-сериозен инсулт от шока, който претърпя. В момента лявата му страна е парализирана и не може да приказва.

Вчера някогашният треньор на Левски и Литекс провокира злополука на околовръстния път на Белград, откакто навлезе против придвижването със своя " Мерцедес B180 " в региона на тунела Бели поток. В резултат на това се сблъскал с " Шевролет Авео ", ръководен от Ж. К. (63 г.), а " Мерцедесът " му по-късно се блъснал в друга кола. Петрович незабавно бил откаран в незабавния център от екип на Бърза помощ, а оттова е изместен в Специалната болница за мозъчно-съдови болести " Свети Сава ".

" Тъй като настоящето положение на Петрович е доста тежко, лекарите могат единствено да гадаят какво се е случило. Предположението е, че Люпко е ​​получил лек инсулт от боязън, когато е поел в неверната посока. След това е последвал доста по-тежък инсулт, също от боязън, и го е изпитал при конфликт с приближаващ против него автомобил. Веднага е превозен в Спешен център, оттова е изместен в СПБ " Свети Сава ". Не можел да приказва, опитвал се да каже нещо през нощта, само че беше неразбираемо и несвързано. Сега той е в реанимация и са наети най-хубавите лекари от Сърбия, с цел да му оказват помощ ", изясни добре информиран източник на informer.rs, представен от " Гонг ".

Дългогодишният другар на Петрович - Милован Джорич е в меланхолия поради всичко, което се случи с опитния експерт, извел Цървена звезда до КЕШ през 1991 година.

" Веднага му се обадих, когато се появи информацията, само че той не ми отговори. По-късно разбрах какво му се е случило... Много скърбя и се надявам, че Люпко ще се оправи ", сподели в резюме Джорич.

Стана ясно още, че Петрович е бил при другар в Аранджеловац в четвъртък, а по-късно се прибрал в Белград. След три дни той трябвало да пътува за Бангладеш, където бе назначен за селекционер на националния тим по футбол.

" Той беше спокоен и искаше да се възползва от един прекрасен ден, с цел да се отпусне с приятелите си в Аранджеловац. Сега остава да се надяваме, че ще се възвърне изцяло ", изясни приятелят на Люпко.
 Люпко Петрович провокира тежка злополука в Сърбия (Видео)
Люпко Петрович провокира тежка злополука в Сърбия (Видео)

Карал в насрещното
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР