Лоша новина за първата ни ракета! Григор Димитров приключи участието

...
Лоша новина за първата ни ракета! Григор Димитров приключи участието
Коментари Харесай

Лоша новина за Гришо, какво се случи

Лоша вест за първата ни ракета! Григор Димитров завърши присъединяване си на двойки на тенис шампионата в Монте Карло. Българинът загуби в тандем с поляка Хуберт Хуркач от гръцкия тандем Стефанос и Петрос Циципас с 6:7 (3), 7:6 (4), 5:10 за към един час и 50 минути игра.

Срещата бе доста оспорвана, като в последна сметка бе решена след дълъг тайбрек. Първите два сета приключиха на собствен ред в тайбреци, като в откриващата част нямаше пробиви, а във втората Димитров и Хуркач компенсираха ранен брейк, а по-късно сервираха за сета при 6-5, само че се пропукаха и трябваше да печелят в дълъг гейм. В тайбрека до 10 точки братята Циципас имаха предимство през цялото време и по този начин се поздравиха с успеха и място на 1/8-финалите, където ги чакат третите в схемата Жан-Жулиен Ройер и Марсело Аревало, написа БГНЕС.
-->
Григор и Хуркач не престават с уговорките си на сингъл в първия за годината шампионат от сериите Мастърс 1000 на клей, като Димитров играе с американеца Бен Шелтън, а полякът има за противник британеца Джак Дрейпър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР