ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — В решение, което може да накара

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — В решение, което може да накара
Коментари Харесай

Съдът в Калифорния потвърждава двойните кандидатури на протежето на Кевин Маккарти при гласуването в щата

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — В решение, което може да накара гласоподавателите да създадат двоен удар, съд в Калифорния постанови във вторник, че щатски законодател може да се яви като претендент в две надпревари за гласуването през ноември – едното за някогашния ръководител на Кевин Маккарти в Камарата на представителите на Съединени американски щати, а другото за мястото в щатското заседание, което той възнамерява да освободи, в случай че бъде определен в Конгреса.

Решението означи победа за Депутатът Винс Фонг, републиканец, който е някогашен асистент на Маккарти и желан правоприемник на някогашния представител в 20-ия конгресен окръг на Централната котловина.

Решението ще даде на гласоподавателите в регионите „ правото да изберат претендента по собствен избор “, сподели Фонг в изказване.

Необичайните двойни кандидатури произтичат от решението на Маккарти да разгласи пенсионирането си при започване на декември, два месеца след историческото му премахване като ръководител и малко преди крайния период за кандидатстване за кандидатстване за мястото.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР