ЛОС АНДЖЕЛИС – За Крис Крейдър, завръщане на арената в

...
ЛОС АНДЖЕЛИС – За Крис Крейдър, завръщане на арената в
Коментари Харесай

Крис Крейдър има ретроспекции на Джонатан Куик със завръщането на вратаря в Лос Анджелис: „Малко травма“

ЛОС АНДЖЕЛИС – За Крис Крейдър, завръщане на арената в центъра на Лос Анджелис с Джонатан Куик в неговата мрежа, за разлика от тази на другата страна на пързалката, би трябвало да е необичайно.

Ледът на Crypto.com Arena — или по-известен като Staples Center за почитателите на Рейнджърс — беше хазаин на един от най-разтърсващите моменти в 12-годишната кариера на Крейдър в НХЛ, когато Сините фланелки изгубиха от Куик и Кралете в мач 5 на финалите за Купа Стенли през 2014 година

Десет години по-късно, откакто Куик направи дълго чаканото си завръщане вкъщи в Лос Анджелис с фланелка на Рейнджърс зад тила си в събота, към момента му е мъчително да си спомни какво беше да се изправи против номер 32 като конкурент.

„ Всеки ден изстрелвам по него на подготовка е малко контузия “, сподели лявото крило пред The ​​Post преди Рейнджърс да се изправи против Кингс в събота вечер.

Крейдер, който беше на 23 по време на конкуренцията през 2014 година и беше в лигата единствено за малко, в действителност се пързаля с Куик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР