Лорин Гудман нападна бившия си партньор Кайл Уокър, след като

...
Лорин Гудман нападна бившия си партньор Кайл Уокър, след като
Коментари Харесай

Лорин Гудман критикува Кайл Уокър за „изкарването на деца с колела“ с „с наднормено тегло, плешив никой“ копаят

Лорин Гудман атакува някогашния си сътрудник Кайл Уокър, откакто капитанът на Англия се появи на мача в Бразилия с тримата си синове.

Съобщава се, че 33-годишната риалити звезда има вяра, че Кайл употребява децата като „ муниции “ по време на спора им и че тя „ не може да бъде по-малко обезпокоена “. Лорин има две деца - наследник и щерка - с Кайл по време на дългогодишната им връзка, която тя твърди, че е прекратила. 33-годишният Кайл беше изпъден от вкъщи си в Чешър по време на коледните празници, откакто Лорин сподели на брачната половинка си, майка на три деца Ани, че е татко на второ дете от нея. По-късно стана ясно, че британската звезда е татко на двете дребни деца на Лорин, Кайро, на три, и щерка, известна единствено като KW, на 15 месеца.

Нещата се утежниха сред Кайл и Лорин, когато той съобщи, че в никакъв случай не са имали връзка и призна, че горчиво съжалява, че е предал бременната си брачна половинка. Той продължи да опровергава „ погрешния “ й роман и я упрекна в търсене на „ финансова облага “, което на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР