Лора се оказва голям помощник в разследването на казуса с

...
Лора се оказва голям помощник в разследването на казуса с
Коментари Харесай

Трагична загуба и нов обрат в Братя

Лора се оказва огромен асистент в следствието на проблема с Топлоелектрическа централа Побит камък. Причината са директните контакти с някои онкоболни, работещи и живеещи в региона на топлоцентралата, на които тя оказва поддръжка посредством фондацията и по тази причина хората й имат доверие. В началото, Елена с принуда приема нейната помощ, тъй като е срещу намесата й в работата на полицията. Постепенно осъзнава, че някогашната жена на Топал може да способства доста за следствието като осведомител. Двете си спомагат сполучливо и знаят какъв брой е значимо да работят бързо за привличането на още очевидци и снемане на показания като доказателства, че ТЕЦ-ът изпуска нездравословни излъчвания в атмосферата, вследствие на изгарянето на токсичния италиански отпадък. Нагазвайки все по-дълбоко в рисковата информация за незаконната скица на горене, двете дами напълно не чакат трагичните събития, които ще се разиграят пред очите им. В каква трагична обстановка ще изпаднат и по какъв начин тя ще провокира поврат във взаимоотношенията им?

Мая и Велин са изцяло наясно, че схемата на Карамитев е измислена съвършено, с цел да стои той отвън публична отговорност за незаконната търговия с боклуци. На напред във времето ловко е извадена Ива, която управлява енергийния холдинг. Семейство Донкови са впримчени с имената и подписите си към компанията верификатор и лабораторията, издаваща подправени резултати, които прикриват истината за токсичния италиански отпадък. Те живеят в непрекъснат стрес поради ситуацията, в което се намират. Но Мая към този момент напълно не може да овладее своята суматоха, че всеки миг могат да бъдат задържани и съдени, а най-после даже да влязат в пандиза. Уплашената жена предлага рисков ход, с който да опитат да се спасят. Какво е намислила, за какво концепцията й шокира Велин и дали двамата ще намерят излаз от клопката, в който са затворени?
-->
Ива е не по-малко уплашена за себе си, поради събитията. След нападението на улицата, на което става жертва, тя с смут установи, че Филип няма желание да предприеме каквото и да било, с цел да я отбрани. Йосифова е очаквала, той да вземе ограничения за сигурност, в случай, че тя му прави главната работа в бизнеса с боклука. Осъзнавайки действителността, Ива стига до извода, че сама би трябвало да се погрижи за себе си. Как е решила да работи и каква реакция ще провокира у Карамитев със стъпките, които подхваща?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР