Лора Крумова сложи край на диетите и гладуванията, след като

...
Лора Крумова сложи край на диетите и гладуванията, след като
Коментари Харесай

Лора Крумова изгуби окончателно битката с килограмите

Лора Крумова постави завършек на диетите и гладуванията, откакто изгуби дефинитивно борбата с килограмите и напоследък все по-трудно се побира в кадър. През годините тя се подлагаше на всевъзможни диети, само че без необикновен триумф и по този начин и не съумя да се втали трайно. Именно заради тази причина 44-годишната водеща е взела решение да постави завършек на мъчителните режими за намаляване, недояждане и диети, въпреки към днешна дата да тежи съвсем 100 кг.

 

„ Не мога да се видя слаба, най-малко да си похапвам, един живот имам. Спирам с диетите! Имам си мъж, деца, минах и 40-теи, няма закога да слабея “, безапелационна била Лора, чийто мъж е тясно обвързван със спорта, само че не можа да я възпламени да тренира.

Макар двойката да са дружно от 14 години, към момента нямат брак.

През летния сезон Сотир е преподавател по сърф, а през зимата – преподава уроци по ски в курорта Боровец. Лора Крумова обаче е надалеч от тези занимания и избира да си отдъхва на дивана. Прави усещане, че в последно време залага на все по-широки облекла, с цел да прикрие наднорменото си тегло, само че и този трик е безрезултатен.

 

За никого не е загадка, че журналистката изпълня фрапантно около раждането на сина й Явор. И въпреки в никакъв случай да не е била слаба, по това време натрупа прекалено много ненужно тегло. В най-хубавите си интервали, тя е тежала 60 кг., а преди бременността й – 70 кг. Към днешна дата обаче това й тегло остава мираж.

 

Водещата на „ На фокус “ към този момент си е дала сметка, че няма да се стопи, по тази причина само се надява да не дебелее повече. Мъжът й също я приемал такава, каквато е и не я насилвал да се вталява.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР